Çalışma Hayatı

Köfteci Yusuf Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Köfteci Yusuf bayilik şartları neler? Köfteci Yusuf’tan nasıl bayilik alınır? İşte Köfteci Yusuf’un bayilik hizmetine dair ayrıntılar…

Abone Ol

1996 yılında İznik’te hizmet vermeye başlayan Köfteci Yusuf, günümüzde ülkemizin en büyük köfte zinciri olarak biliniyor. 2015 yılı verilerine göre Türkiye’nin en iyi 10 lokantası arasında yer alan Köfteci Yusuf, günümüzde de Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca tüketiciye hizmet veriyor.

Fiziksel şubelerinin yanı sıra online satışları ile de bilinen Köfteci Yusuf’un kitlesi gün geçtikçe genişlemeye devam ederken girişimciler de firmadan nasıl bayilik alabileceklerini merak ediyorlar. Peki, Köfteci Yusuf bayilik veriyor mu? Köfteci Yusuf bayiliği için nereden ve nasıl başvuru yapılır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Köfteci Yusuf Bayilik Şartları Nelerdir?

Köfteci Yusuf bayiliği şartları girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır. Böylesine büyük bir köfte zincirinin bir parçası olarak yüksek gelir elde etme hedefi olan girişimciler, 2024 yılı bayilik başvuru şartlarını araştırmaktalardır.

Köfteci Yusuf’tan bayilik almak isteyen kişilerin en az 100 metrekarelik bir dükkanda hizmet vermeleri gerekmektedir. Yanı sıra bayiliğin açılacağı alanın araç parkına uygun olması da istenmektedir. Bazı bölgeler için karayolunun üzerine bayilik açılmasını isteyen firma yönetimi böylelikle yolculuk yapanların da kolaylık ile markaya erişim sağlamalarını hedeflemektedir.

Köfteci Yusuf markasının bayilik için şart koştuğu en önemli kriterlerden biri de başvuru sahibinin finansal birikiminin olması ve bayilik ücretini karşılayabilmesidir.

Köfteci Yusuf Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Köfteci Yusuf bayilik ücreti son dönemlerde arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır. Pek çok girişimci Köfteci Yusuf’tan bayilik alabilecek bir birikime sahip olup olmadıklarını öğrenmek üzere güncel rakamları araştırmaktadır.

Köfteci Yusuf bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkı da talep etmektedir. Ancak bu iki bedelin toplamına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin firma ile direkt olarak iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Köfteci Yusuf Franchise Nasıl Alınır?

Köfteci Yusuf bayiliği almak için yapılması gerekenler birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firmadan bayilik almak isteyenler, hangi aşamalardan geçeceklerin öğrenmek üzere araştırmalar yapmaktalardır.

Köfteci Yusuf’tan bayilik talep eden kişilerin öncelikle yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları sağladıklarından emin olmaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayanlar firmanın web sitesine giriş yaparak ‘Franchise’ sekmesine geçiş yapmalılardır. Açılan ekranda bulunan formun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

Formun doldurulmasının ve diğer taleplerin karşılanmasının ardından başvuru değerlendirme süreci başlayacaktır. Köfteci Yusuf yönetimi ön başvurunun olumlu değerlendirilmesi halinde başvuru sahibine geri dönüş yapacaktır. Tarafların anlaşmaları halinde bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Köfteci Yusuf Kaç Tane Bayisi Var?

Köfteci Yusuf bayi sayısı hem tüketiciler hem firmanın rakipleri hem de firmadan bayilik almak isteyen kişiler tarafından merak edilmektedir.

2023 yılı verilerine göre Köfteci Yusuf bayi sayısı 258 civarındadır. İstanbul’da 65 civarında şubesi bulunan firmanın günümüzde bu rakamları yükselttiği tahmin edilmektedir.

Köfteci Yusuf Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Köfteci Yusuf müşteri hizmetleri iletişim numarası, firmaya yönelik dilek, şikayet ve önerilerini iletmek isteyen tüketicilerin yanı sıra bayilik hizmetine dair bilgi almak isteyen girişimciler tarafından da merak edilmektedir.

Köfteci Yusuf’un aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ’444 61 62’ şeklindedir. Bu iletişim numarası üzerinden hem tüketiciler hem de firmanın bayilik hizmetine dair bilgi sahibi olmak isteyen girişimciler, yetkililer ile iletişim kurabilmektelerdir.