2005 yılında İstanbul’da hizmet vermeye başlayan çiğ köfte zinciri Komagene, Yörpaş Yöresel Yiyecekler A.Ş. bünyesine bağlıdır.

Etsiz çiğ köfte satışı yapan Komagene, ismini Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir zamanlar yaşamış olan Komagene Krallığı’ndan almaktadır.

Uygun fiyatları ve geniş müşteri kitlesi ile rakiplerinin karşısında güçlü bir duruş sergileyen Komagene, tüketicilerin yanı sıra girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Birçok kişi Komagane’den nasıl bayilik alabileceğini merak etmektedir. Bizler de bu içeriğimizde o kişiler için firmanın bayilik hizmetine dair bilgilendirmelerde bulunduk. İşte Komagene bayiliğine dair merak edilenler…

Komagene Bayilik 2

Komagene Bayilik Şartları Nelerdir?

Komagene bayiliği şartları girişimciler tarafından sık sık araştırılmaktadır. Firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler, hangi şartları sağlamaları gerektiğini merak etmektelerdir.

Komagene, bayilik için başvuru sahibinin kredi notunun yüksek olmasını istemektedir. Yanı sıra kişinin finansal birikime sahip olması ve evlere sipariş verebilmesi gerekmektedir.

Komagene bayiliği için ilgili dükkanın trafik ve yaya yoğunluğunun yüksek olduğu yerlerden tercih edilmesi gerekmektedir. Son olarak kişinin adli sicil kaydının da temiz olması istenmektedir.

Komagene Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Komagene bayilik ücretine yönelik sorgulamaların yoğunlaşmış olduğu bilinmektedir. Birçok kişi talep gören bu sektöre Komagene’nin çatısı altında girebilmek adına ne kadarlık bir ödemeyi gözden çıkarması gerektiğini merak etmektedir.

Komagene bayilik başvurusu yapan kişilerden bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkı da talep etmektedir. 2024 yılı için güncel rakam açıklanmamış olsa da firmanın 2023 yılında bayilik için ortalama 35 bin TL’lik bir ödeme talep ettiği bilinmektedir. Bayilik ücreti, dükkanın açılacağı konuma, bayinin büyüklüğüne ve müşteri potansiyeline göre değişiklik göstermektedir.

Komagene Franchise Nasıl Alınır?

WOMEN-UP projesi nedir? WOMEN-UP projesi nedir?

Komagene bayiliği almak için öncelikle yukarıda sıralamış olduğumuz bayilik başvuru şartlarının sağlandığından emin olunması gerekmektedir. Şartlardan herhangi birinin sağlanmaması halinde ön başvuru firma tarafından reddedilecektir.

Komagene bayilik başvuru şartlarını sağlayan kişiler, firmanın resmi web sitesine giriş yaptıktan sonra ‘Franchise’ kategorisini açmalılardır. Açılan sayfada ziyaretçileri bir form karşılayacaktır. İlgili formun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Formun firmaya iletilmesinin ardından yetkililer başvuruyu değerlendirmeye alacaklardır.

Firmaya yapılan ön başvurunun olumlu değerlendirilmesi halinde başvuru sahibine belirtmiş olduğu iletişim numarası üzerinden geri dönüş yapılacaktır. Bayilik ücreti, isim hakkı ve diğer detaylarda anlaşılması halinde taraflar arasında bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Komagene Kaç Tane Bayisi Var?

Komagene bayi sayısı hem tüketiciler hem firmanın rakipleri hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Komagene’nin resmi web sitesinden alınan bilgilere göre firmanın Haziran 2024 tarihi itibari ile 81 ilde toplamda 2 bin 817 adet bayisi bulunmaktadır. Ayrıca firmanın Türkiye haricinde 7 ülkede daha bayileri bulunmaktadır. Yurt dışı bayi sayısının 40 civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Komagene Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Komagene müşteri hizmetleri iletişim numarası hem tüketiciler hem de girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır. Tüketiciler sipariş süreçlerine ve şubelerden aldıkları hizmetlere yönelik dilek, şikayet ve önerilerini iletmek, girişimciler ise bayilik sürecine dair bilgi almak için ilgili numarayı öğrenmek istemektelerdir.

Komagene’nin aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 377 08 50’ şeklindedir. İlgili numara üzerinden her türlü dilek, şikayet ve öneri iletilebilmektedir. Bayilik için ise mutlaka firmanın resmi web sitesinde yer alan formun doldurulması gerekmektedir.