Çorba, Türk mutfağının en önemli lezzetleri arasında yer almaktadır. Bin bir çeşidi ile hem hastalıklara şifa olan hem de kış günlerinde insanların ısınmasını sağlayan bu lezzet, son dönemlerde ticari alanlarda da bir hayli popüler hale gelmiştir.

Yemek sektöründe hizmet vermeye başlayan birçok çorbacı tüketicilerin yanı sıra girişimciler tarafından da yakından takip edilmeye başlanmıştır. Sektöre, güçlü bir markanın güvencesi ile dahil olmanın yollarını arayan birçok girişimci arama motorlarında konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Son dönemlerde girişimciler tarafından yakından takip edilen firmalardan biri de Koza Çorba olarak kayda geçmiştir. 2021 yılında Çorum’da kurulmuş olan firmanın bayilik verip vermediği merak edilmektedir.

Menüsünde 19 farklı çorba çeşidi bulunan ve her bir çorbasının enfes lezzeti ile müşterilerinin şubelerinden mutlu ayrılmalarını sağlayan Koza Çorba, bayilik hizmetleri ile de öne çıkmaktadır. Büyüme hedefini 2024 yılında da sürdürdüğü bilinen çorbacının hangi şartlar altında bayilik verdiği merak edilmektedir. Peki, Koza Çorba bayiliği nasıl alınır? Koza Çorba bayilik ücreti ne kadar, şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Koza Çorba Bayilik 2

Koza Çorba Bayilik Şartları Nelerdir?

Koza Çorba bayiliği şartları girişimcilerin yakından takip ettikleri konu başlıkları arasında yer almaktadır. Sağlam adımlar ile ilerleyen çorbacının bünyesine bayi olarak dahil olmak isteyen pek çok girişimci, hangi şartlar çerçevesinde bayilik başvurusu yapabileceğini merak etmektedir.

Koza Çorba’nın franchise hizmeti kapsamında aradığı şartlar dönem dönem güncellenmektedir. Genel olarak bayi adayının finansal birikime ve sektör tecrübesine sahip olmasını istediği bilinen Koza Çorba, güncel şartların görüşülmesi için firmanın yetkilileri ile iletişime geçilmesi gerektiğini belirtmektedir.

Koza Çorba Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Koza Çorba bayilik ücreti de firmayı yakından takip eden ve firmadan bayilik talep etmeyi düşünen girişimciler tarafından merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Koza Çorba’nın yatırım ücretinin 2 milyon 500 bin TL ila 5 milyon TL aralığında değişiklik gösterdiği bilinmektedir. Firmanın bayilik ücretinin söz konusu dükkanın lokasyonuna, müşteri potansiyeline ve diğer özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği açıklanmıştır. Bu neden ile güncel bayilik ücreti için firma yetkilileri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Koza Çorba Franchise Nasıl Alınır?

Koza Çorba bayiliği almak için yapılması gerekenler, son dönemlerde arama motorları üzerinden sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Yılın ikinci yarısında firmanın bir bayisi olarak hizmet vermek isteyen girişimciler, bayilik başvurusunu nasıl yapabileceklerini merak etmektelerdir.

Koza Çorba’dan bayilik talep etmek isteyen girişimcilerin firmanın iletişim kanalları aracılığı ile yetkililer ile irtibata geçmeleri ve sürece dair bilgilendirme talep etmeleri gerekmektedir.

Koza Çorba Kaç Tane Bayisi Var?

Koza Çorba bayi sayısı tahminlerin altındadır. Her şubesinde ana merkezinin kalitesinde hizmet verilmesini hedeflediği için franchise konusunda oldukça seçici olan Koza Çorba’nın kendisine ait 4 adet şubesi, 2 adet de bayisi bulunmaktadır.

Fernas Madencilik işçileri bu kez da sahnede seslerini duyurdu Fernas Madencilik işçileri bu kez da sahnede seslerini duyurdu

Koza Çorba Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Koza Çorba müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0364 666 0 222’ şeklindedir. Firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler ile firmaya yönelik dilek, şikayet ve önerilerini iletmek isteyen tüketiciler bu iletişim hattını kullanabilmektelerdir. Ayrıca bayilik başvurusu için firmanın resmi web sitesinde yer alan bayilik başvuru formu da doldurulabilmektedir.