Fransa’nın en büyük giyim ve aksesuar markaları arasında yer alan Lacoste, 1933 yılında Rene Lacoste tarafından kurulmuştur. Markayı kurduğu dönemde dünyaca ünlü bir tenisçi olan Lacoste, ayrıca Davis Cup Tenis Turnuvası’nı kazanan ve Amerikalı olmayan ilk tenisçi unvanına da sahiptir.

1933 yılından bu yana sektörün en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Fransız Lacoste, ülkemizde de pek çok kişinin gözdesi konumundadır. Lacoste ürünlerinin kaliteli olmalarının yanı sıra markanın müşteri memnuniyeti odağında hizmet vermesi de birçok tüketici için son derece önemli bir yere sahiptir.

Lacoste’un tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan birçok kişi için de önemi büyüktür. Gelişimini sürdüren ve senelerdir sektörde olmasına rağmen büyüme hedefleri ile yoluna devam eden Lacoste’ta kariyer yapmak isteyen pek çok kişi, firmanın istihdam fırsatlarını yakından takip etmektedir. Peki, Lacoste iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Lacoste’un çalışma şartları nelerdir? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Lacoste Iş Başvurusu 2

LACOSTE İŞ İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ülkemizin en çok tercih edilen spor giyim markalarından biri olarak karşımıza çıkan Lacoste, mağazacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Lacoste’un imkanlarından yararlanmanın yollarını arayan adaylar, firmanın iş ilanlarını nereden ve nasıl görüntüleyebileceklerini merak etmektelerdir.

Lacoste dönem dönem toplu dönem dönem ise mağaza özelinde personel alımları gerçekleştirmektedir. Lacoste’un personel alımı ilanlarına çoğunluk ile firmanın resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilmektedir. Ayrıca Kariyer.net gibi popüler kariyer platformları aracılığı ile de Lacoste personel alımı ilanlarının yayınlandığı bilinmektedir.

Lacoste bünyesinde çalışmak isteyen kişiler Lacoste’un resmi web sitesi ile Kariyer.net’in güncel personel alımı ilanlarını yakından takip etmektelerdir. Mağaza özelinde açılan ilanlara ilgili mağazaya gidip başvuru formu talep edilerek de başvuru oluşturulabilmektedir. Genel alımlar için ise ilgili platformlar üzerinden online olarak başvuru gerçekleştirilebilmektedir.

LACOSTE İŞ POZİSYONLARI

Lacoste himayesi altında mağazacılık sektöründe kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen pek çok kişi firmada hangi pozisyonlar için iş ilanlarının yayınlandığını merak etmektedir.

Lacoste son dönemlerde özellikle mağaza müdürü, perakende satış danışmanı ve satış temsilcisi pozisyonları için personel alımı ilanları yayınlamaktadır. Adaylar, ilgili pozisyonlar için belirlenmiş olan şartları sağlamaları halinde online ortamda veyahut da mağazaya gidip form doldurarak başvuru oluşturabilmektelerdir.

LACOSTE ÇALIŞMA ŞARTLARI

Lacoste’un çalışma şartları da iş arayışı içerisinde olan pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Lacoste çalışanları genel olarak 09:00 ila 18:00 saatleri arasında çalışmaktadır. Haftanın bir günü izin hakları bulunan çalışanlara maaş ödemelerinin yanı sıra; prim, yemek kartı, özel sağlık sigortası gibi yan haklar da tanımlanmaktadır.

TÜBİTAK, 29 personel alımı yapacak TÜBİTAK, 29 personel alımı yapacak

Çalışanlarının hem kurumsal hem de bireysel gelişimlerine önem veren Lacoste, sık aralıklar ile birtakım eğitim programları düzenlemektedir. Alınan eğitimler neticesinde başarılı bir çalışma hayatına sahip olan çalışanlara yükselme fırsatı da sunulmaktadır.

LACOSTE PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

Lacoste’un personellerine ödediği maaşları öğrenmek isteyen pek çok kişi arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Lacoste’ta sabit bir maaş durumu söz konusu değildir. Çalışanlar deneyimlerine, pozisyonlara, satış oranlarına ve diğer özelliklerine bağlı olarak farklı tutarlarda kazançlar elde etmektelerdir.

LACOSTE’TA YARI ZAMANLI ÇALIŞMA VAR MI?

Lacoste tam zamanlı çalışma sistemini belirlemiş olsa da bazı mağazaları için yarı zamanlı çalışanlara da ihtiyaç duymaktadır. Yanı sıra bayram ve yılbaşı gibi özel dönemler için de geçici personeller istihdam edilmektedir.