Son dönemlerin en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Madame Coco, 2011 yılında kurulmuştur. Türkiye de dahil olmak üzere 22 farklı ülkede 450’yi aşkın mağazası bulunan Madame Coco, ev tekstili ve dekorasyon alanında hizmet vermektedir.

Ürünlerinin tasarımları ve kaliteleri ile senelerdir tüketicilerin bir numaralı tercihleri arasında yer almaya devam eden Madame Coco, yalnızca tüketiciler tarafından değil güçlü bir markanın kadrosunda bulunmak isteyen kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir.

Madame Coco gibi hızla gelişen ve büyümeye devam eden bir markanın personel kadrosunda yer almanın yollarını arayan pek çok kişi, firmanın güncel personel alımı ilanlarını sık sık sorgulamaktadır. Peki, Madame Coco personel alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Madame Coco iş başvuru şartları neler? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Madame Coco Iş Başvurusu

MADAME COCO PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Madame Coco, ev tekstili ve dekorasyon ürünleri ile ünlenmiş olan bir markadır. Kaliteli ve her bütçeye uygun ürünleri ile sektöre adeta yön veren marka, iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından da yakından takip edilmektedir.

Madame Coco bünyesinde kariyer yapma hedefi olan pek çok kişi için sık sık personel alımı ilanları yayınlayan firma, ilanlarına online ortamda başvuru yapılabilmesini mümkün kılmıştır. Personel ihtiyaçlarını genel olarak kendi resmi web sitesi üzerinden duyuran marka, ayrıca Kariyer.net gibi popüler kariyer platformları aracılığı ile de zaman zaman iş ilanı yayınlamaktadır.

Madame Coco’nun personel alımı ilanlarına, ilanın yayınlandığı platform üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Yanı sıra mağaza özelinde yayınlanan ilanlar için ilgili mağazaya şahsen gidip form doldurarak da başvuru yapılabilmektedir.

MADAME COCO ÇALIŞMA ŞARTLARI NASIL?

Müşteri memnuniyetinin çalışan memnuniyetinden geçtiğinin bilincinde olan Madame Coco, çalışanlarına birçok ayrıcalık tanımaktadır. Esnek çalışma saatleri, maaş, sosyal haklar ve diğer imkanlar ile çalışanlarını memnun eden firma, bu yönü ile çalışanlarının motivasyonunu da sağlamaktadır.

Madame Coco’da çalışanlara maaş ödemelerinin yanı sıra yemek ve ulaşım yardımları da tanımlanmaktadır. Ayrıca personellere özel sağlık sigortası yapılmakta ve spor imkanları sunulmaktadır.

MADAME COCO’DA PART- TİME ÇALIŞMA VAR MI?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli İşçi alıyor Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli İşçi alıyor

Madame Coco gibi güçlü bir markanın güvencesi ila kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişi firmanın part- time çalışma imkanı sunup sunmadığını merak etmektedir. Özellikle üniversite öğrencileri derslerinden arta kalan zamanlarda Madame Coco mağazalarında çalışıp çalışamayacaklarını öğrenmek üzere arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Esas olarak tam zamanlı çalışma sistemini benimsemiş olan Madame Coco, müşteri yoğunluğunun fazla olduğu mağazaları için yarı zamanlı personellere ihtiyaç duyabilmektedir. Firma bu gibi ihtiyaçlarını da resm web sitesinin kariyer ekranı aracılığı ile duyurmaktadır.

MADAME COCO PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

Madame Coco’nun istihdam fırsatı kapsamında en çok merak edilen konu başlıkları arasında firmanın personellerine ne kadar maaş ödediği gelmektedir.

Madame Coco da personel maaşlarını bazı kriterler çerçevesinde belirlemektedir. Çalışılacak olan pozisyon, deneyim, eğitim, ikna kabiliyeti ve diğer kriterler, personel maaşları üzerinde etkilidir. Asgari ücretin benimsendiği firmada prim sistemi olduğu için birçok çalışanın asgari ücretin üzerinde kazanç elde ettiğini söylemek mümkündür. Ancak firma kriterlere bağlı olarak maaş ödemesi yaptığı için personel maaşları adına net bir rakam verilmesi pek de mümkün değildir.