Konu zam olunca kapılar kapanıyor! Konu zam olunca kapılar kapanıyor!

Makbul Kuruyemiş senelerdir gıda sektöründe hizmet veren bir markadır. 2012 yılında Memiş ailesi tarafından ‘Makbul’ ismi ile ilk perakende mağazasını açan firma, günümüzün en çok tercih edilen markaları arasında yer almaktadır.

12 yıllık mağazacılık geçmişi ile bilinen ve şekerden bakliyata kuruyemişe kadar çok farklı ürünlerin satışlarını yapan Makbul, ayrıca uygun fiyatları ile de dikkat çekmektedir. Türkiye’nin çok çeşitli noktalarında hizmetlerini sürdüren firma yalnızca tüketiciler tarafından değil, gıda sektörüne hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Bu kapsamda Makbul Kuruyemiş’in bayilik verip vermediği, girişimciler tarafından en sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Peki, Makbul Kuruyemiş bayiliği nasıl alınır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Makbul Kuruyemiş Bayilik 2

Makbul Kuruyemiş Bayilik Şartları Nelerdir?

Makbul Kuruyemiş bayiliği şartları birçok kişi tarafından arama motorları aracılığı ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın büyüme amacı ile bayilik verip vermediği merak edilmektedir.

Makbul Kuruyemiş’in resmi web sitesinden alınan bilgilere göre firma bayilik hizmeti vermemektedir. Ancak ilerleyen zamanlarda Anadolu’nun çok çeşitli yerlerinde var olma gibi bir hedefi olan firmanın bayilik sistemine geçeceği tahmin edilmektedir.

Makbul Kuruyemiş Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Makbul Kuruyemiş bayilik ücreti de bu alanda hizmet vermenin yollarını arayan girişimciler tarafından oldukça merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Makbul Kuruyemiş bayilik hizmeti sunmadığı için bayilik ücreti de söz konusu değildir.

Makbul Kuruyemiş Franchise Nasıl Alınır?

Makbul Kuruyemiş bayiliği almak için yapılması gerekenler birçok girişimci tarafından merak edilmektedir.

Makbul Kuruyemiş gıda sektöründe uzun yıllardır hizmet veriyor olmasına ve ciddi bir popülariteye kavuşmuş olmasına rağmen bayilik hizmeti vermemektedir. Ancak firma arzu edenlere tedarikçilik fırsatı sunmakta yanı sıra dükkan kiralama hizmetlerinden de yararlanmaktadır. Bu neden ile firmaya bayilik için değil dükkan kiralamak veyahut da tedarikçi olmak için başvuru yapılabilmektedir.

Makbul Kuruyemiş’in tedarikçisi olmak ya da dükkanını firmaya kiralamak isteyen kişilerin firma ile doğrudan iletişime geçmeleri gerekmektedir. Söz konusu iletişim için ise firmanın internet sitesinde yer alan ‘Tedarikçimiz Ol’ ekranına başvurulması yeterlidir. Firma yapılan başvuruları değerlendirecek ve sonrasında başvuru sahibi ile doğrudan iletişime geçecektir. Tarafların anlaşmaları halinde sözleşme imzalanacaktır.

Makbul Kuruyemiş Kaç Tane Bayisi Var?

Makbul Kuruyemiş bayi sayısı da Makbul ürünlerinden memnun olan tüketiciler ile firmaya ürün tedarik etmek ya da dükkan kiralamak isteyen girişimciler tarafından merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Makbul’ün resmi web sitesinden alınan bilgilere göre firma şu an için Türkiye genelinde toplamda 150 mağazaya sahiptir. Firmanın bu yıl içerisinde farklı noktalar için de mağaza açma gibi planlarının olduğu ve dolayısı ile de bu sayıyı artıracağı tahmin edilmektedir.

Makbul Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Makbul Kuruyemiş müşteri hizmetleri iletişim numarası, firmadan hizmet alan tüketiciler ve firmanın tedarikçisi olmak isteyen diğer firmalar tarafından arama motorları üzerinden sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Makbul Kuruyemiş’in aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘444 8 808’ şeklindedir. Tüketiciler aldıkları hizmetler ile ilgili olarak dilek, şikayet ve önerilerini bu telefon numarası aracılığı ile yetkililere bildirebilmektelerdir. Ayrıca girişimciler de tedarikçilik ve dükkan kiralama başlıkları ile ilgili bilgi almak için yine aynı iletişim numarasını kullanabilmektelerdir.