Öz İplik-İş Sendikası

Mısır Genel Tekstil'den Öz İplik-İş'e anlamlı ziyaret

Genel Tekstil, Konfeksiyon ve Pamuk İşleme Sendikasının Genel Başkanı Abdel Fatah Ibrahim Hussein Mohamed, beraberindeki heyetle birlikte Öz İplik-İş Sendikası'nı ziyaret etti.

Abone Ol

Genel Tekstil, Konfeksiyon ve Pamuk İşleme Sendikasının Genel Başkanı Abdel Fatah Ibrahim Hussein Mohamed, beraberindeki heyetle birlikte Öz İplik-İş Sendikası'nı ziyaret etti. Genel Merkez'de heyeti ağırlayan Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, anlamlı ziyaret için Mısırlı heyete teşekkür etti.

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay da geçtiğimiz nisan ayında Mısır’da ETUF Federasyonuna bağlı Genel Tekstil, Konfeksiyon ve Pamuk İşleme Sendikasının genel kuruluna katılarak tekstil sektöründeki gelişmelere yönelik temaslarda  bulunmuştu.

Mısır'da sendikalar arası iş birliğini geliştirmek için ortak hareket etmenin öneminden bahseden Genel Başkan Rafi Ay ve Abdel Fatah Ibrahim Hussein Mohamed, sendikalar arası bilgi paylaşımlarının artması gerektiğine de dikkat çekti.

Ziyarette, karşılıklı hediyeleşme gerçekleşti.  Öz İplik-İş Sendikası, Mısırlı heyetle birlikte Anıtkabiri ziyaret etti.