Araç sahipleri tarafından en çok tercih edilen akaryakıt ve otogaz firmaları arasında yer alan Opet, 1982 yılında kurulmuştur. Öğretmenlikten ayrılıp ticaret hayatına atılmaya karar veren Fikret Öztürk tarafından kurulmuş olan Opet, bugün hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde adından söz ettiren güçlü bir firmadır.

‘Enerjimiz Seninle’ mottosu ile yoluna devam eden Opet kaliteli hizmet anlayışı sayesinde araç sahiplerinin bir numaralı tercihleri arasında yer almaktadır. Böylesine güçlü bir firmanın bünyesinde kariyer yapmayı hedefleyen birçok kişi de firmanın faaliyetlerini ve istihdam fırsatlarını yakından takip etmektedir.

Opet, Türkiye’nin birçok noktasında hizmetlerine devam etmektedir. Büyüme hedeflerini tek tek gerçekleştirerek bu sektörde var olmaya devam edeceğinin sinyallerini vermeyi sürdüren firma bu kapsamda binlerce personel de istihdam etmektedir. Zaman zaman toplu zaman zaman ise istasyon bazında personel alımı ilanları yayınlayan Opet, iş arayışı içerisinde olup bu sektörde kariyer yapmayı hedefleyen kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir. Peki, Opet’in personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? Opet’te personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Opet Iş Başvurusu 2

OPET İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Opet Türkiye’nin birçok noktasında istasyon sahibi olduğu için personel kadrosunu oluştururken son derece titiz davranmaktadır. Firmanın misyonunu ve vizyonunu benimseyen çalışanlara ihtiyacı vardır.

Opet istihdam fırsatları daha çok kariyer platformları üzerinden duyurulmaktadır. Koç Kariyerim, Kariyet.net ve LinkedIn platformları üzerinden sık sık iş ilanları yayınlayan firma, söz konusu ilanlarda belirtilmiş olan açık pozisyonlara online olarak başvuru yapılmasına imkan tanımaktadır.

OPET İŞE ALIM SÜRECİ

Opet işe alım süreci son derece büyük bir titizlik içerisinde yürütülmektedir. Adayların başvuruları firmanın insan kaynakları departmanı tarafından tek tek değerlendirilmektedir. Açık pozisyonlar için uygun nitelik ve yetkinliklere sahip olan adaylar, insan kaynakları yetkilisi tarafından yüz yüze görüşmeye davet edilmektelerdir.

Yetkinlik bazlı mülakatlar, İngilizce sınavı, kişilik envanteri ve genel yetenek testleri aşamalarından geçmeleri gereken adaylar, bu sürecin sonunda bir teklif ile karşılaşırlar. Tüm şartların her iki taraf için de sağlanması halinde aday, Opet ailesinin bir üyesi olarak işe başlar.

OPET PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Opet’te iş başvurusu yapılabilecek pek çok pozisyon bulunmaktadır. Dolayısı ile pozisyonlara bağlı olarak maaşlarda da birtakım değişiklikler yaşanmaktadır. Pozisyonun yanı sıra deneyim, eğitim ve diğer kişisel özellikler de personellerin maaşlarını doğrudan etkilemektedir. Dolayısı ile ‘Opet personel maaşları’ başlığı altında tek bir rakamdan bahsedilmesi söz konusu değildir.

OPET İŞ POZİSYONLARI

Kamu şeker fabrikalarına 1350 geçici işçi alınacak! Kamu şeker fabrikalarına 1350 geçici işçi alınacak!

Opet’in sıklık ile iş ilanı yayınladığı bazı pozisyonlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Akaryakıt elemanı (pompacı), güvenlik görevlisi, market satış görevlisi, temizlik elemanı.

OPET’TE STAJ İMKANI VAR MI?

Sürekli bir gelişim içerisinde olan akaryakıt sektörüne Opet’in güvencesi ile giriş yapmanın yollarını arayan pek çok genç, firmada yapma imkanı bulup bulamayacaklarını öğrenmek üzere arama motorları aracılığı ile konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Opet’in resmi web sitesinden alınan bilgilere göre şirket geleceğin Opetlilerini belirlemek üzere üniversite öğrencilerine staj imkanı sağlamaktadır. Üniversitelerin ilgili bölümlerinde eğitim hayatlarına devam eden öğrenciler, mart- nisan dönemlerinde açılan ‘Üniversite Stajyer’ ilanına başvuru yapabilmektelerdir.

Opet Üniversite Stajyer programı kapsamında staj başvurusu yapan öğrenciler ön değerlendirme sonrasında İngilizce sınavı, kişilik envanteri ve video mülakat süreçlerinden geçmektelerdir. Tüm aşamaları başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar, haziran- eylül dönemlerinde ofiste ya da online olarak stajlarını tamamlayabilmektelerdir.