2011 yılında Boğaçhan Göksu tarafından kurulmuş olan Osmanlı Kahvecisi, kahvenin yanı sıra sıcak ve soğuk içecek satışı yapan bir firmadır. Ek olarak pasta, waffle, çikolata, dondurma ve sandviç gibi ürünlere de menüsünde yer veren Osmanlı Kahvecisi, geniş ürün yelpazesi sayesinde tüketicilerden büyük ilgi görmektedir.

Göksu’nun atılımı ile kısa süre içerisinde sektörde popülerlik sahibi olmayı başaran Osmanlı Kahvecisi, yalnızca tüketiciler tarafından değil girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Uluslararası platformda 5 adet Üstün Lezzet Ödülü’ne sahip olan firmadan bayilik almak isteyen birçok girişimci arama motorlarında ‘Osmanlı Kahvecisi bayiliği’ başlığı altında sorgulamalarda bulunmaktadır. Peki, Osmanlı Kahvecisi’nden nasıl bayilik alınır? Osmanlı Kahvecisi bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Osmanlı Kahvecisi Bayilik 2

Osmanlı Kahvecisi Bayilik Şartları Nelerdir?

Osmanlı Kahvecisi bayiliği şartları yeme- içme sektöründe hizmet vermeyi hedefleyen birçok girişimci tarafından merak edilmektedir.

Osmanlı Kahvecisi bayilik hizmeti sayesinde genişlemeye devam eden bir firmadır. Bu firmadan bayilik almak isteyen kişilerin finansal bir birikime sahip olmaları gerekmektedir. Yanı sıra bayinin Efe kahvesi, fincan kek, ve çikolaşk gibi firmaya ait ürünleri yapıp satmaları istenmektedir. Firmanın belirlemiş olduğu ürünlerinin tamamına menülerinde yer vermeleri istenilen bayilerin en az 200 metrekare büyüklüğünde olmaları zorunludur. Ek olarak bayi sahibinin aylık kazancının yüzde 3’ünü reklam ve lojistik bedeli olarak ödemeyi kabul etmesi de gerekmektedir.

Osmanlı Kahvecisi Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Oba Makarna'da dikkat çeken iddia! Daha önce uyarı yapılmış Oba Makarna'da dikkat çeken iddia! Daha önce uyarı yapılmış

Osmanlı Kahvecisi bayilik ücreti de girişimciler tarafından sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Birçok girişimci tüketicilerin ilgisini çeken ve dolayısı ile de talep gören bu firmaya bayilik hizmeti karşılığında ne kadarlık bir ödeme yapılması gerektiğini merak etmektedir.

Osmanlı Kahvecisi’nin 2024 yılı bayilik bedeline ilişkin net bir bilgi bulunmaktadır. Firmanın 2022 yılında ise bayi adaylarından 400 bin TL ila 2 milyon 500 bin TL aralığında değişiklik gösteren rakamlar talep etmiş olduğu bilinmektedir.

Osmanlı Kahvecisi Franchise Nasıl Alınır?

Osmanlı Kahvecisi bayiliği almak için yapılması gerekenler gerek arama motorları üzerinden gerek ise de firmanın iletişim kanalları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır. Bayi sahibi olmak isteyen adaylar, nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini merak etmektelerdir.

Osmanlı Kahvecisi’nden bayilik talep etmek isteyen kişilerin öncelikle yukarıda belirtmiş olduğumuz tüm şartları ve firmanın güncel olarak sunacağı ek şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Şartların sağlanması halinde firmanın resmi web sitesinde yer alan ‘franchise’ kategorisi üzerinden bayilik başvuru formu doldurulmalıdır. Formu inceleyen yetkililer aday ile ilgili olumlu düşüncelere sahip olmaları halinde kısa süre içerisinde kişiye dönüş yapacak ve sürece ilişkin bilgilendirmelerde bulunacaklardır.

Osmanlı Kahvecisi Kaç Tane Bayisi Var?

Osmanlı Kahvecisi bayi sayısı güncel olarak 175’ten fazladır. Şu an için 76 ilde hizmet veren firma, her ay milyonlarca kişiyi şubelerinde ağırlamaktadır. Firmanın ilerleyen süreçlerde bayi sayısını artıracağı tahmin edilmektedir.

Osmanlı Kahvecisi Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Osmanlı Kahvecisi müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0242 244 88 45’ şeklindedir. Mail adresi ise [email protected] şeklinde paylaşılmıştır. Her iki iletişim kanalı aracılığı ile de hem dilek, şikayet ve öneriler iletilebilmekte hem de bayilik sürecine dair bilgi alınabilmektedir. Osmanlı Kahvecisi yetkilileri her türlü bildirime kısa süre içerisinde geri dönüş yapmaktalardır.