Öz Çelik-İş Sendikasi

Öz Çelik-İş Sendikası'nın kalesi Gebze şubesidir!

Öz Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, sendikalarının bel kemiğini Gebze şubeleri oluşturduğunu belirterek, “Gebze şubesi, üye sayısı olarak orta hallidir ama sendika içerisinde bizim kalemizdir, en büyük destekçimiz, sendikamızın yüz akıdır” dedi.

Abone Ol

Öz Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze Şubesinin Temsilciler Meclisi toplantısına katılarak, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Temsilciler Meclisi toplantısında bir konuşma yapan Değirmenci, sendikaları için Gebze Şubesinin önemine işaret etti. Gebze şubesinin çeyrek asırdan fazla bir süredir, bu sendikanın bel kemiği olduğunu kaydeden Değirmenci, şunları kaydetti:

“Diğer birkaç şubelerimize nazaran üye sayısının azlığı, Gebze’nin etkinliğinden, yetkinliğinden hiçbir şey götürememiştir. Gebze Şubesi, üye sayısı olarak orta hallidir ama, sendika içerisinde bizim kalemizdir, en büyük destekçimiz, sendikamızın yüz akıdır. Gebze Şubesi’nin, adı da, sanı da güçlüdür ve birçok kapıyı açacak tarihi vardır. Tıpkı bizim, açmazlarda, çıkmazlarda Gebze Şubesi’ne verdiğimiz destek gibi, Gebze Şubemizin bizlere olan desteği de, katkısı da her zaman yanı başımızdadır

Gebze Şubesine bir şube binası hediye ettiklerini dile getiren Değirmenci, “Gebze’nin adına yakışır bir şube binası alıp, Gebze teşkilatıma ve üyelerimize hediye etmek de bizim boynumuzun borcuydu. Çok şükür, diğer şubelerimize olduğu gibi, Gebze Şubemize de bu güzel mekânı satın alarak, emekçilerin hizmetine sunmayı, Yüce Allah bizlere nasip etti” dedi.