Öz Taşıma-İş Sendikası

Öz Taşıma İş Sendikası üye sayısı kaç, başkanı kim?

Öz Taşıma İş Sendikası üye sayısı kaç oldu, Genel Başkanı kimdir, Sendika da toplu sözleşme zam miktarı nedir, ne kadar zam aldı. Neden bu sendikaya üye olunur.

Abone Ol

ÖZ TAŞIMA İŞ ÜYE SAYISI KAÇ

Öz Taşıma İş Sendikası'nın Mart 2024 ayına ait verilerine göre üye sayısı 15 bin 823 oldu. Sendikanın gelecekte büyüme potensiyeli barındırdığı görülüyor. 

ÖZ TAŞIMA HANGİ FİKRE YAKIN, KİME BAĞLI

Sendika Hak İş Konfederasyonu'na bağlı olarak faaliyetlerini yürütüyor. 

ÖZ TAŞIMA İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI KİM

Av. Mehmet Ali KAYABAŞI

Genel Başkan

Ahmet ÖZDEMİR

Genel Başkan Yrd. (Teşkilatlanma)

Alper ERKAYA

Genel Başkan Yrd. (Mali İşler ve TİS)

Oğuz ALICI

Genel Başkan Yrd. (Sosyal İşler ve Me

NE ZAMAN KURULDU, TARİHİ NEDİR?

Öz Taşıma-İş Sendikası 21 Kasım 2012 yılında kurulmuştur.

Öz Taşıma-İş Sendikası; dili, rengi, cinsiyeti, inancı ne olursa olsun, herkesi bir ve eşit tutan anlayış ile hareket etmektedir. Üyelerini, kendi ailesindeki bireyden farksız gören Öz Taşıma-İş Sendikası, kurulduğu günden bu yana üyelerinin hak ve menfaatlerini savunmakta, her geçen gün büyüyüp güçlenerek yoluna devam etmektedir.

Öz Taşıma-İş Sendikası, Türkiye’nin en büyük Konfederasyonlarından biri olan HAK İŞ Konfederasyonu’nun bünyesinde yer almaktadır. Öz Taşıma-İş Sendikası, ilke ve hedeflerine bağlı olduğu HAK-İŞ Konfederasyonu’nun gücünün, üstüne yüklediği misyon ve sorumluluklarının farkındadır.

ÜYE SAYIMIZ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu gereğince; “İşkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2023 Temmuz ayı istatistikleri hakkında tebliğ” 31 Temmuz 2023 tarih ve 32265 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Öz Taşıma-İş Sendikası 15 No’lu Taşıma İşkolunun en büyük sendikalarından olduğunu Resmi Gazetede yayımlanan son istatistikle göstermiştir. 13 bin 980 üye sayısına sahip olan Öz Taşıma-İş Sendikası, zirve yürüyüşünü azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.