Zabıta Memur alımına ilişkin ilan açıldı! Zabıta Memur alımına ilişkin ilan açıldı!

1983 yılında Bursa’da açtığı ilk alışveriş merkezi ile perakende sektörüne giriş yapan Özdilek, kiralanabilir konseptte 3, kenti konseptinde ise 11 alışveriş merkezine sahiptir. Ayrıca firmanın 10 adet hipermarketi, 159 adet ev tekstili mağazası, 10 departman mağazası ve 2 konsept lokum mağazası bulunmaktadır.

Niteliğinden ödün vermeden tüm şubelerinde misafirlerini en kaliteli şekilde ağırlamayı sürdüren Özdilek, birçok markaya ait ürün satışı gerçekleştirmektedir. Gelişimini sürdürmeye ve bu doğrultuda da müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özdilek, iş arayışı içerisinde olan binlerce kişi tarafından da yakından takip edilmektedir.

Hızlı tüketimden züccaciyeye, ev tekstili ürünlerinden dekoratif ürünlere ve gıda ürünlerine kadar birçok kategori altında ürün satışı gerçekleştiren Özdilek, kariyerini perakende sektöründe ilerlemek isteyen kişilerin sorgulamalarına konu olmaktadır. Özdilek’e iş başvurusunda bulunmak isteyen pek çok kişi firmanın iş ilanlarının hangi platformlar üzerinden yayınlandığını merak etmektedir.

Özdilek Iş Başvurusu

ÖZDİLEK PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Özdilek bünyesinde çalışmak isteyen birçok kişi, firmanın iş ilanlarına nasıl ulaşabileceklerini merak etmektedir.

Özdilek personel alımı ilanları hem firmanın resmi web sitesi üzerinden hem de Kariyer.net gibi kariyer platformları üzerinden yayınlanmaktadır. 8 bini aşkın personeli ile ülkemizin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi arasında yer alan firma, söz konusu platformlar aracılığı ile yayınladığı ilanlar kapsamında personel kadrosunu daha da genişletmeyi hedeflemektedir.

Özdilek’in online ortamda yayınladığı iş ilanlarına yine platformlar üzerinden başvuruda bulunmak mümkündür. Ayrıca iş ilanının verilmiş olduğu mağazaya uğrayıp iş başvuru formu doldurularak da insan kaynakları departmanı ile iletişime geçilebilmektedir.

Özdilek’e iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler kariyer platformlarının yanı sıra firma ile doğrudan iletişime de geçebilmektelerdir. Bunun için [email protected] adresine CV gönderilmesi yeterlidir.

ÖZDİLEK İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Özdilek, marka ismine zarar verebilecek her türlü davranıştan kaçınmaktadır. Bu kapsamda personel seçim sürecini de titizlik ile yürüten firma işe alımlarda eğitime ve deneyime son derece büyük bir önem vermektedir. Yanı sıra; personel adaylarının iletişim becerilerinin yüksek olması, gelişime ve yeniliğe açık olmaları, disiplinli olmaları, vardiya sistemine ayak uydurabilmeleri ve ekip çalışmasına yatkın olmaları da şirket açısından son derece önemlidir.

ÖZDİLEK ÇALIŞMA SAATLERİ

Özdilek mağazaları şube fark etmeksizin saat 10:00 ila saat 23:00 aralığında hizmet vermektedir. Personeller mağazalarda vardiya sistemine uygun olarak çalışmaktalardır.

ÖZDİLEK PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Özdilek’in istihdam fırsatları çerçevesinde en çok merak edilen konu başlıklarından biri de şirketin personel maaşları ile ilgilidir.

Özdilek’e bağlı olarak çalışmakta olan kişilerin asgari ücretin yaklaşık olarak yüzde 20 oranında fazlasını kazandıkları bilinmektedir. Elbette ki bu en düşük maaş için belirlenmiş olan bir tutardır. Personel maaşları birçok firmada olduğu gibi Özdilek’te de çalışanın pozisyonuna, deneyimine, eğitimine ve kişisel özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Özdilek personelleri maaşlarına ek olarak yemek ve ulaşım gibi imkanlardan da yararlanabilmektelerdir.

ÖZDİLEK’TE PART TİME ÇALIŞMA SİSTEMİ VAR MI?

Okurken çalışmak zorunda olan birçok öğrenci, Özdilek’te yarı zamanlı olarak çalışıp çalışamayacaklarını merak etmektedir.

Özdilek genel olarak tam zamanlı çalışma sistemini benimsemiş olan bir firmadır. Ancak firmanın yoğunluğu fazla olan mağazaları için dönem dönem part- time çalışacak elemanlara ihtiyaç duyduğu da bilinmektedir.