Çalışma Hayatı

Paşa Döner Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Paşa Döner bayilik veriyor mu? Paşa Döner bayilik şartları neler? İşte Paşa Döner’in bayilik hizmetine dair ayrıntılar…

Abone Ol

2009 yılında Bayram Şenocak tarafından kurulmuş olan Paşa Döner, gıda ve içecek sektöründe hizmet veren bir firmadır.

Kurulduğu yıl itibari ile tüketicilerin dikkatlerini çeken ve yoğun ilgi karşısında büyümeye başlayan Paşa Döner, lezzetleri ile tüketicileri adeta mest ediyor.

Tüketicilerin yanı sıra girişimciler tarafından da yakından takip edilen Paşa Döner’in bayilik hizmeti verip vermediği merak ediliyor. Peki, Paşa Döner bayiliği nasıl alınır, şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Paşa Döner Bayilik Şartları Nelerdir?

Paşa Döner bayiliği şartları girişimcilerin yakından alakadar oldukları konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmadan bayilik talep etmek isteyen pek çok kişi, hangi şartları sağlamaları gerektiğini merak etmektelerdir.

Paşa Döner’den bayilik almak isteyen kişilerin finansal birikime sahip olmaları gerekmektedir. Yanı sıra bayi adaylarının sektör tecrübelerinin bulunması da istenmektedir.

Paşa Döner’in bayisi olarak hizmet verecek olan dükkanın yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde olması gerekmektedir. Bir AVM’nin içerisinde bayilik açılmak isteniyor ise de dükkanın AVM’nin giriş katında olması istenmektedir. Son olarak Paşa Döner bayisi olarak hizmet verecek olan kişinin adli sicil kaydının temiz olması gerekmektedir.

Paşa Döner Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Paşa Döner bayilik ücreti girişimcilerin sıklık ile sorguladıkları konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın 2024 yılı için ne kadarlık bir franchise bedeli belirlemiş olduğu merak edilmektedir.

Paşa Döner’in bayilik ücreti, dükkanın açılacağı bölgenin yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. 2022 yılında 250 bin TL ila 330 bin TL aralığında değişiklik gösteren bayilik bedelinin bu yıl kaç TL’ye yükselmiş olduğu net olarak bilinmemektedir.

Paşa Döner Franchise Nasıl Alınır?

Paşa Döner bayiliği almak için yapılması gerekenler de birçok girişimci tarafından arama motorları aracılığı ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Paşa Döner bayilik hizmeti için eğitim alınmasını şart koşmaktadır. Yani bayilik için başvuru oluşturulmadan önce eğitim için ön kayıt oluşturulmalıdır. Eğitim ön kaydının onaylanmasının ardından bayi adayları için süreç başlayacaktır. Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayanlar bayi olmaya hak kazanacaklardır.

Paşa Döner bayilik eğitimi ön kaydı firmanın resmi web sitesinde yer alan form üzerinden yapılmaktadır. Form online ortamda doldurulmalı ve firma yetkililerine iletilmelidir. Ön kayıt başvurusunun olumlu sonuçlanması halinde bayi adayı ile iletişime geçilecek ve sürece ilişkin bilgilendirmelerde bulunulacaktır.

Paşa Döner Kaç Tane Bayisi Var?

Paşa Döner bayi sayısı da hem firmanın lezzetlerini tatmak isteyen tüketiciler hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Paşa Döner’in günümüzde 160 farklı noktada şubesinin bulunduğu bilinmektedir. Firmanın bu yıl içerisinde hizmet kapsamını genişletmeyi hedeflediği düşünülmektedir.

Paşa Döner Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Paşa Döner müşteri hizmetleri iletişim numarası hem firmanın şubelerinden hizmet alan tüketiciler hem de firmadan bayilik sürecine dair bilgi almak isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Paşa Döner’in aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0212 422 72 72’ şeklindedir. Firmanın mail adresi ise info@donersan.com’dur. Her iki iletişim kanalı üzerinden de tüketicilerin dilek, şikayet ve önerilerini kabul eden firma, bayi adaylarına da yine aynı kanallar üzerinden sürece dair bilgilendirmelerde bulunmaktadır. Ancak bayilik başvurusu yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi firmanın resmi web sitesi üzerinden yapılabilmektedir.