Sağlık ve Sosyal Hizmetler (Memur)

Sağlık çalışanları promosyon bekliyor!

Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu, tüm sağlık çalışanlarının promosyon anlaşması talebinde bulunduklarını belirtti.

Abone Ol

Tüm sağlık çalışanlarının gözü kulağı Ocak ayında alacakları banka promosyonlarında. Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu’da sağlık çalışanlarının promosyon beklentisinde olduğunu ifade ederek "Karabük'te sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm sağlık çalışanların ortak beklentisi promosyon anlaşmasının ekonomilerine katkı sunacak bir şekilde sonuçlanmasıdır. İlimizdeki tüm Hastanelerimiz(ikinci basamak) için Ocak 2025’te alınacak promosyon parası için anlaşmanın çalışanlar lehine yapılması bu konuda herkesin ortak bir gayret içine girmesi beklentimizdir" dedi.

İhale sürecinin bu amaçla yönetilmesinin en temel talepleri olduğunu dile getiren Doğdu, "Burada birinci ve ikinci basamak sağlık kurum ve kuruluşları için toptan bir promosyon anlaşması yapılması beklentimizdir. Bu anlamda birinci basamağın süren anlaşmasının yeni ihale ile ya revize edilmesi ya da iptali sağlanıp yeni sürece dahil edilmesi sendikamızın ve çalışanların isteğidir. İl sağlık müdürlüğümüz bu konuda gerekli çalışmaları yapmalıdır. Çalışanların temsilcisi olarak bizlerde her anlamda destek vermeye hazırız” dedi.