Sağlık ve Sosyal Hizmetler (Memur)

Sağlık Sen'den öğrencilere steteskop hediyesi!

Sağlık Sen, “İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den projesini ilk defa Gaziantep'de hayata geçirdi. Sağlık Sen, Gaziantep Tıp Fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıtarak hekim adayı öğrencilere destek oldu.

Abone Ol

Sağlık-Sen, tıp fakültesi öğrencilerine destek olmak amacıyla "İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den" projesi kapsamında Gaziantep Tıp Fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıtarak önemli bir projeyi hayata geçirdi. Sosyal sendikacılık anlayışıyla üyeleri için birçok proje gerçekleştiren Sağlık-Sen, tıp fakültesinde eğitim gören hekim adayı öğrencilere destek olma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İHA'nın haberine göre, Sendika ilk adımı Gaziantep şubesinde attı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan hekim adayları, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetimi tarafından ilk stetoskoplarını aldı. Tıp fakültelerinde okuyan hekim adayları, Sağlık-Sen Genel Merkezi ve il şubelerine başvurarak "İlk Stetoskopun Sağlık Sen'den" projesinden faydalanabilirler.

“İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den” projesiyle ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Biz sorumlu sendikacılık anlayışıyla üyemizin yararına dokunan birçok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de sağlıklı yarınlarımızın teminatı tıp fakültelerinde okuyan hekim adayı arkadaşlarımıza destek olmak için bu projeyi şubelerimiz ile başlattık. Sağlık-Sen olarak biz istiyoruz ki hekim adayı gençlerimize dokunalım, onların hayatlarında yerimiz olsun. Bugün öğrenciler yarın ülkemizin dört bir yanında insanımıza şifa eli olacaklar. Bugün İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den diyerek nasıl destek olduysak okullarını bitirip görevlerine başladıkları zamanda yanlarında olmaya, destek olmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli çalışmaya imza atan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.