Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu

1995 yılında kurulmuş olan Şok Market, günümüzde ‘Şok Marketler Ticaret Anonim Şirketi’ olarak faaliyet göstermeye devam etmektedir. Türkiye genelinde 10 binin üzerinde şubesi bulunan zincir market gıdadan gıda dışı ürün gruplarının nerede ise tamamını kapsayacak şekilde ürün satışı gerçekleştirmektedir.

Haftanın belirli günlerinde düzenlediği indirim kampanyalarının yanı sıra ürün bazlı fırsatları ile de tüketicileri cezbetmeye devam eden Şok Market, ayrıca iş arayışı içerisinde olan binlerce kişi tarafından da yakından takip edilmektedir. Özellikle okurken harçlıksız kalmak istemeyen pek çok üniversite öğrencisi, Şok Market’in güncel iş fırsatlarını sık sık sorgulamaktadır.

Şok Market çok sık aralıklar ile personel alımı ilanları yayınlayan bir firmadır. Peki, Şok Market iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Şok Market personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Şok Market Iş Başvurusu

ŞOK MARKET İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye genelinde 40 binden fazla çalışanı olduğu tahmin edilen Şok Market, günden güne genişleyen hizmet kapsamı çerçevesinde yeni personellere ihtiyaç duymaktadır.

Çeşitli platformlar aracılığı ile sık sık iş ilanları yayınlayan Şok Market, o ilanlara başvuru yapmak isteyen kişiler için şu kriterleri ön planda tutmaktadır:

  • En az lise mezunu olmak,
  • 18 yaşından büyük 35 yaşından küçük olmak,
  • İkna kabiliyeti yüksek olmak,
  • Gelişmiş iletişim becerilerine sahip olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik ile bir ilişiği bulunmamak,
  • Sorumluluk sahibi olmak,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilmek,
  • Takım çalışmasına yatkın olmak,
  • Tercihen iş pozisyonuna dair tecrübe sahibi olmak.

ŞOK MARKET İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Şok Market’te çalışmanın yollarını arayan pek çok kişi market yönetimi tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceğini merak etmektedir.

Şok Market personel alımı ilanları hem firmanın resmi web sitesi üzerinden hem de çeşitli kariyer platformları üzerinden yayınlanmaktadır. Söz konusu ilanın yayınlanmış olduğu platformda üyelik oluşturduktan sonra ilgili ilanlara online ortamda başvuru yapılabilmektedir. Yanı sıra eleman ihtiyacının olduğu Şok Market şubesine şahsen gidip başvuru formu doldurarak da iş başvurusu yapılabilmektedir.

ŞOK MARKET PART- TIME ÇALIŞMAYA İMKAN TANIYOR MU?

Şok Market’te vardiya sistemi bulunmaktadır. Haftanın her günü saat 09:00 ila saat 21:00 aralığında hizmet veren şubelerde part- time çalışacak elemanlara da ihtiyaç duyulmaktadır. Tam zamanlı çalışan personeller haftalık olarak 45 saati tamamlamak zorundalarken yarı zamanlı çalışanların haftada 30 saat kadar çalışmaları istenmektedir.

ŞOK MARKET PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Şok Market’te çalışmak isteyen pek çok kişinin en çok merak ettiği konu başlıkları arasında firmanın personellerine ödediği maaşlar gelmektedir.

Şok Market’te kasiyer, depo sorumlusu, mağaza müdürü gibi pek çok iş pozisyonu bulunmaktadır. Her pozisyon için belirlenmiş olan kriterler ve görev tanımları farklıdır. Dolayısı ile zincir markette asgari ücret politikasının uygulandığını ancak her personelin statüsüne bağlı olarak farklı miktarlarda kazançlar elde ettiklerini söylemek mümkündür.

ŞOK MARKET ÇALIŞANLARINA PRİM ÖDEMESİ YAPIYOR MU?

Şok Market bünyesinde istihdam edilmiş olan personellerin maaşlarına ek olarak prim sisteminden yararlanıp yararlanamadıkları da birçok kişi tarafından merak edilmektedir.

Şok Market yönetimi çerçevesinde bir prim sisteminden söz etmek mümkün değildir. Ancak çalışanlara resmi ve dini tatillerde çalışmalarına karşılık olarak fazla mesai ücreti ödenmektedir.