Pandemi döneminde ağır bir darbe alan ve o günden bu yana da nerede ise tüm dünya ülkelerinin en büyük problemlerinden biri haline gelen ekonomik parametreler, ülkemizde de yaşam şartlarının ağırlaşmasına yol açtı. Bugün gerek yüksek enflasyon gerek kur farkı gerek ise de vergi uygulamaları sebebi ile nerede ise her yeni güne yeni zamlar ile başlayan vatandaşlar, bu süreçte özellikle rekor seviyelere yükselen akaryakıt fiyatlarından dert yandı.

Hali hazırda yükselişte iken bir de Rusya- Ukrayna savaşından etkilenerek tarihi seviyelere ulaşan akaryakıt fiyatları, bugün özellikle büyük şehirlerde yaşayan ve dolayısı ile de araçsız bir yerden bir yere gitmekte güçlük çeken tüketicileri köşeye sıkıştırdı. Emekliler için de büyük bir problem haline dönüşen akaryakıt fiyatları gündemden düşmemeye devam ederken yüzleri güldürecek destek haberi kamu bankasından geldi.

Nerede ise her ay mutlaka en az 1 tane akaryakıt kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, güncel fırsatlarına dair ayrıntıları paylaştı. Söz konusu kampanyasından araç sahibi emeklilerin de yararlanabileceklerini bildiren banka, yüzleri bir nebze olsun güldürdü.

Sldj

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI

Her ay gerek kredi gerek ise de kredi kartı kampanyaları aracılığı ile vatandaşların bütçelerine katkıda bulunmayı hedefleyen Ziraat Bankası, son olarak akaryakıt kampanyası ile adından söz ettirdi. Bireysel tüketicileri kapsayan kampanyasından emeklilerin de yararlanabileceklerini ifade eden banka, söz konusu kampanyasına dair ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden yayınlanmış olan akaryakıt kampanyasına göre; 30 Haziran tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Total Energies istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapılacak olan 750 TL’lik akaryakıt ya da otogaz harcamasına 175 TL değerinde Bankkart Lira hediyesi tanımlanacak.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Günde 44 TL ödeyen emekliye 25 bin TL destek! Şart yok, kefil yok Günde 44 TL ödeyen emekliye 25 bin TL destek! Şart yok, kefil yok

Ziraat Bankası’nın emekli Bankkart müşterilerini kapsayan akaryakıt kampanyasına; bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve SMS kanalı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. SMS başvurusu için ‘TE2024’ yazılıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.