Müşteri potansiyellerini kaybetmemek üzere her ay farklı farklı başlıklar altında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam eden özel bankalar, son olarak haziran ayının bitmesine günler kala düzenledikleri finansman paketleri ile dikkatleri üzerlerine çekti.

Öğrencilerin, ücretli çalışanların, memurların ve esnafların yararlanabilecekleri kredi kampanyaları düzenleyen bankalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam edilirlerken bir haber de emekliler için geldi.

Aylardır düşük maaşları ile mevcut ekonomik şartlara karşı mücadele vermeye çalışan emekliler şimdilerde temmuz ayı zamlarının açıklanmasını beklerlerken Aktif Bank’tan emeklilere rahatlatacak yeni bir açıklama geldi. Banka, maaş hesabını PTT’ye taşıyan veyahut da hali hazırda PTT’den maaş alan emekliler için avantajlı bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİSİ

SGK'dan maaş alanlara 17500 TL'lik 'ödül' ödemesi! Resmen onaylandı SGK'dan maaş alanlara 17500 TL'lik 'ödül' ödemesi! Resmen onaylandı

Emeklilerin geçim dertleri hat safhaya ulaşırken PTT ile iş birliği içerisinde olan Aktif Bank’tan yüzleri bir nebze olsun güldürecek bir açıklama geldi. Banka, maaşını PTT’den alan veyahut da maaş hesabını henüz PTT’ye taşıyacak olan emeklilere, nakit desteği sunacağını bildirdi.

Aktif Bank’ın resmi web sitesi üzerinden paylaşılmış olan emekli kredisi kampanyasına göre emeklilere 100 bin TL’ye kadar kredi desteği verilecek. Kampanya dahilinde yüzde 3,19 faiz uygulaması ve 36 aya kadar taksitlendirme fırsatı sunulacak. Ayrıca emeklilerden kredi talepleri kapsamında kefil de istenmeyecek.

Aktifbank'ın emekli kredisi kampanyası kapsamında düzenlemiş olduğu örnek maliyet tablosu şu şekilde:

  • Kredi tutarı: 25.000 TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: %3,19
  • Taksit tutarı: 1.349,21 TL

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Aktif Bank’ın 100 bin TL’lik üst limit ve yüzde 3,19’luk başlangıç faizi ile duyurmuş olduğu emekli kredisi, gündeme bomba gibi düştü. Zorlu ekonomik şartlar ile mücadele edebilmek için nakit desteğine ihtiyaç duyan birçok emekli vatandaş bankanın söz konusu kredi kampanyasından nasıl yararlanabileceklerini araştırmaya başladı.

Aktif Bank tarafından düzenlenmiş olan emekli kredisi kampanyası için başvurular kabul edilmeye devam ediliyor. Kampanyaya hem Aktif Bank’ın internet bankacılığı ekranı hem de mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabiliyor. Ayrıca PTT şubelerine şahsen giden emekliler de ilgili belgeleri ibraz ederek kurumdan kredi talep edebiliyor.