Öz Finans İş Sendikası liderliği bu yıl da kaptırmadı! İşte, BASİSEN, BASS ve BANKSİS üye sayıları... Öz Finans İş Sendikası liderliği bu yıl da kaptırmadı! İşte, BASİSEN, BASS ve BANKSİS üye sayıları...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın finansmanıyla hayata geçirilen "Finans sektöründe çalışanlara yönelik stres ile başa çıkma ve öfke kontrolü yöntemlerini öğrenme eğitimi” Ziraat Bankası, Halkbank ve Ziraat Katılım Bankası’nın Mardin, Manisa, Giresun, Çanakkale, Erzurum, Karaman, Isparta ve ilçelerinde görevli çalışanları katıldı.

Katılımcılara Stres Yönetimi, Duygu Yönetimi, Zaman Yönetimi, İletişim ve Motivasyon” başlıklı eğitimler verildi.

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, eğitim projesini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının katkılarıyla, bankacı üyelerinin iş ve sosyal hayatına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bankacı arkadaşlarımızın çalışma şartlarından kaynaklanan sorunlarına bir nebze olsun çözüm konusunda katkı sağlamak bizleri mutlu etti. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.