MSB işçi alım sonuçları açıklandı MSB işçi alım sonuçları açıklandı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, üniversite bünyesinde çalışacak 1 Öğretim Üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu ilana ilişkin rektörlükten yapılan açıklama şu şekilde:

"Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar, 10/07/2018 tarih ve 30474 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 09/11/2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca “Öğretim Görevlisi” alınacaktır.

SINAV TAKVİMİ
Duyuru Başlama Tarihi : 05.09.2024
Son Başvuru Tarihi : 19.09.2024
Ön Değerlendirme Tarihi : 23.09.2024
Sınav Giriş Tarihi : 25.09.2024
Sonuç Açıklama Tarihi : 30.09.2024
Başvuru Tipi : Şahsen / Posta
Sonuçların Açıklanacağı Web Adresi : www.boun.edu.tr
BAŞVURULAR;
Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na yapılacaktır.
Başvuru için Gerekli Belgeler:
1. Eksiksiz doldurulmuş fotoğraflı ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' (Başvuru biriminden alınabilir.),
2. Lisans ve Lisansüstü diploma fotokopileri,
3. Resmi transkript (Lisans),
4. ALES sonuç belgesi fotokopisi (Sonuçların açıklanma tarihinden itibaren 5 yıl geçerlidir.),
5. Yabancı dil sınavı sonuç belgesi fotokopisi (YDS veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan alınan muadili puanı gösteren belge),
6. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge.
Başvuru için ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Calisanlar/Formlar adresinden indirilip eksiksiz olarak doldurularak ilgili birimlere şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

BİRİM BÖLÜM ABD KADRO UNVANI KADRO SAYISI KADRO DERECESİ ALES YDS / EŞDEĞERİ ÖZEL ŞARTLAR
Rektörlük - - Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim) 1 5 70 - SAY 85 Bir mühendislik bölümünden lisans derecesine sahip olmak; en az tezli yüksek lisans sahibi olmak. Belgelendirmek şartıyla yüksek lisans eğitimi sonrası en az 5 yıl proje koordinatörlüğü ile ilgili tecrübe sahibi olmak.
(Öğretim görevlisi Teknoloji Transfer Ofisi’nde görevlendirilecektir.)