2006 yılında Emre Aydın tarafından kurulmuş olan Çiçek Sepeti, Türkiye’de çiçekçilik alanına bambaşka bir hava katmayı hedeflemektedir. Çiçek hizmetinin yanı sıra hediyelik eşya, kozmetik ve giyim gibi alanlarda da satış hizmeti bulunan firma, milyonlarca tüketici tarafından yakından takip edilmektedir.

Sevdiklerini ansızın mutlu etmek isteyen birçok kişinin başvurduğu online platformlar arasında yer alan Çiçek Sepeti, bayilik hizmeti vererek Türkiye genelinde aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Bu kapsamda firma girişimciler tarafından yakından takip edilmek ile birlikte iş arayışı içerisinde olan tüketiciler tarafından da arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır.

Çiçek Sepeti hızlı büyümesine paralel olarak sık sık personel alımı ilanları yayınlamaktadır. Peki, Çiçek Sepeti personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? Çiçek Sepeti çalışma şartları neler? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

Çiçek Sepeti Iş Başvurusu 2

ÇİÇEK SEPETİ İŞ POZİSYONLARI

Çiçek Sepeti ailesine dahil olmak isteyen pek çok kişi, firmada hangi pozisyonların bulunduğunu merak etmektedir.

Çiçek Sepeti’nin sıklık ile eleman ihtiyacı duyduğu bazı iş pozisyonları şu şekilde sıralanabilir:

  • Müşteri temsilcisi
  • Kalite uzmanı
  • İş geliştirme uzmanı
  • Forklift operatörü
  • Lojistik operasyon uzman yardımcısı
  • Depo elemanı
  • Muhasebe uzmanı
  • Müşteri hizmetleri uzmanı

ÇİÇEK SEPETİ PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

2006 yılından bu yana Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunmaya devam eden Çiçek Sepeti, iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından da yakından takip edilmektedir. Özellikle firmanın maaş uygulamalarının arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulandığı bilinmektedir.

Zabıta Memur alımına ilişkin ilan açıldı! Zabıta Memur alımına ilişkin ilan açıldı!

Çiçek Sepeti hem kendi bünyesinde hem de farklı platformlar üzerinden sık sık personel alımı ilanları paylaşmaktadır. Firmanın resmi web sitesi üzerinden yayınladığı personel alımı ilanlarına profil oluşturarak online şekilde başvuru yapmak mümkündür. Kariyer.net gibi kariyer platformları üzerinden yayınlanan personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak için ise platformda üyelik açılması gerekmektedir. Üyeliğin onaylanmasının ardından ilgili pozisyon için başvuru oluşturulabilmektedir.

ÇİÇEK SEPETİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Çiçek Sepeti tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen pek çok kişinin sıklık ile sorguladığı konu başlıkları arasında, başvuru şartları yer almaktadır. İş arayışı içerisinde olanlar Çiçek Sepeti’ne hangi şartlar çerçevesinde iş başvurusunda bulunabileceklerini merak etmektelerdir.

Her firmada olduğu gibi Çiçek Sepeti’nde de iş başvurusu için açık pozisyon dahilinde belirlenmiş olan şartların sağlanıyor olması gerekmektedir. Eğitim, yaş, kişisel özellikler ve diğer detaylar, Çiçek Sepeti yöneticileri tarafından titizlik ile değerlendirilmektedir.

ÇİÇEK SEPETİ PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

Çiçek Sepeti bünyesinde çalışmak isteyen pek çok kişinin en çok merak ettiği konu başlıklarından biri de firmanın maaş uygulaması ile ilgilidir. Çiçek Sepeti’nin personellerine ne kadar maaş ödediği, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Her firmada olduğu gibi Çiçek Sepeti’nde de maaş uygulaması, personelin çalıştığı pozisyona bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Yanı sıra deneyim faktörü de personel maaşlarını doğrudan etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Dolayısı ile firmanın maaş uygulaması ile ilgili ne bir rakam verilmesi doğru değildir. Ek olarak Çiçek Sepeti’nin ana merkezinde değil de bayilerinde çalışan kişilerin alacakları ücretler de bayinin bulunduğu lokasyona, kişinin iş yüküne ve diğer faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir.