2003 yılında Türkiye’de kurulmuş olan Defacto, kurulduğu günden bu yana tüketicilerin dikkatlerini çekmeye devam etmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile bilinen firma hem kadınlar hem de erkekler hem de çocuklar için giyim ürünlerinin satışlarını yapmaktadır.

Defacto, ulaşılabilir fiyatları sayesinde birçok kesim tarafından sıklık ile tercih edilen giyim markaları arasında yer almaktadır. Hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde şubeleri bulunan firma, bünyesine bayi olarak dahil olmak isteyen girişimcilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir. Peki, Defacto’ya nasıl iş başvurusu yapılır? Defacto çalışma şartları neler? Defacto personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Defacto Iş Başvurusu

DEFACTO PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Defacto bünyesinde çalışmak isteyen pek çok kişinin ilk merak ettiği şey, firmanın çalışanlarına ödediği maaşlardır.

Defacto, pek çok firmada olduğu gibi pozisyona ve deneyime bağlı olarak personel maaşlarını belirlemektedir. 2024 yılı için hesaplanmış olan ortalama Defacto personel maaşları ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Satış danışmanı: 18 bin TL ila 24 bin TL aralığında
  • Tasarımcı: 22 bin TL ila 30 bin TL aralığında
  • Supervisor: 20 bin TL ila 30 bin TL aralığında
  • Kasiyer: 17 bin 2 TL (asgari ücret)
  • Müdür: 25 bin TL ila 35 bin TL aralığında

DEFACTO ÇALIŞMA SAATLERİ

Defacto mağazacılık sektöründe hizmet veren bir firma olduğu için oldukça yoğun bir çalışma düzenine sahiptir. Firmanın mağazalarında tam zamanlı olarak çalışan personeller haftada 45 saatlik çalışma süresini tamamlamak zorundalardır.

DEFACTO’DA YARI ZAMANLI ÇALIŞMA VAR MI?

Defacto bünyesinde yarı zamanlı çalışma düzeninin olup olmadığı da iş arayışı içerisinde olan pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Özellikle hem okuyup hem de harçlığını kazanmak isteyen üniversite öğrencileri, yarı zamanlı çalışmaya ilişkin sık sık sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Mersin Üniversitesi Öğretim ve Araştırma Görevlisi alacağını duyurdu Mersin Üniversitesi Öğretim ve Araştırma Görevlisi alacağını duyurdu

Defacto Türkiye genelinde hizmet veren tüm şubelerinde yarı zamanlı çalışma düzenine imkan tanımaktadır. Tam zamanlı çalışanlar haftada 45 saatlik çalışma süresini tamamlamak durumundalarken yarı zamanlı çalışanlar için bu süre 20 ila 30 saat aralığında değişiklik göstermektedir.

DEFACTO ÇALIŞMA ORTAMI

Defacto vizyonu ve misyonu gereği personellerini sürekli olarak geliştirmeyi hedefleyen bir firmadır. Belirli dönemlerde çalışanların yetkinliklerini artırmak amacı ile eğitimler ve gelişim programları düzenlenmektedir. Yanı sıra şirket içi terfi ve pozisyon değişikliği imkanları da bulunmaktadır.

Son olarak Defacto çalışanlarını mutlu etme gayreti içerisinde olan bir firmadır. Çalışanların mutlu olmaları halinde daha iyi hizmet sunabileceklerini düşünen firma personellerinin sosyal hayatlarını dengelemeleri amacı ile sık sık etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemektedir.

Defacto’da çalışmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Firmada maaş uygulamasının yanı sıra birçok yan hak da söz konusudur. Tüm çalışanlar sağlık sigortası ve diğer sosyal haklardan yararlanabilmektelerdir. Yanı sıra firma çalışanları markadan alışveriş yapmak istediklerinde özel indirimlerden faydalanabilmektelerdir.

DEFACTO PERSONEL ALIMI İLANLARI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Defacto’ya iş başvurusunda bulunmak isteyen pek çok kişi firmanın personel adaylarını hangi kriterler çerçevesinde değerlendirdiğini merak etmektedir.

Defacto’da; 18 yaşın üzerinde, ikna kabiliyeti yüksek, dış görünümüne özen gösteren ve mümkünse mağazacılık sektöründe deneyim sahibi olan herkes çalışabilmektedir. Firma açık pozisyonları için özel şartlar da belirleyebilmektedir.

DEFACTO PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Defacto personel alımı ilanlarına, ilanın yayınlandığı platform üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Firma zaman zaman kendi web sitesi üzerinden zaman zaman ise Kariyer.net gibi kariyer platformları üzerinden açık pozisyonlarını duyurmaktadır.