Özel bankacılık sektörünün gözdeleri arasında yer alan Garanti BBVA, zorda olan emeklilerin yüzlerini güldürecek yepyeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Senelerdir yürürlükte olan ve her 3 yılda bir güncellenen Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere maaşlarına ek olarak ödeme yapacağını bildiren özel banka, konuya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Düzenlemiş olduğu haziran ayı emekli promosyonu kampanyası kapsamında maaş hesaplarını ay sonuna kadar bünyesine taşıyan ve hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden emeklilere ödeme yapacağını bildiren banka, ayrıca uygun faizli bir kredi kampanyası da düzenlediğini bildirdi.

Emeklilere bayram sürprizi! Maaşa ek 12 bin TL ödenecek Emeklilere bayram sürprizi! Maaşa ek 12 bin TL ödenecek

Garanti Emekli Promosyonu

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI HAZİRAN 2024

Bireysel müşterileri için haziran ayında da çok çeşitli kategoriler altında avantajlı kampanyalar düzenleyen Garanti BBVA, son olarak emeklilere seslendi. Maaş hesaplarını 3 yıllığına bankaya taşıyan emeklilere SGK maaşları doğrultusunda karşılıksız bir ödeme hizmeti sunacağını bildiren banka, ayrıntıları aktardı.

Garanti BBVA, emeklilere ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • SGK maaşı 10 bin TL’ye kadar olan emeklilere: 6 bin 250 TL
  • SGK maaşı 10.000- 15.000 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • SGK maaşı 15.000- 20.000 TL aralığında olan emeklilere: 12 bin 500 TL
  • SGK maaşı 20 bin TL’nin üzerinde olan emeklilere: 15 bin TL

GARANTİ BBVA EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI HAZİRAN 2024

Emekliler için promosyon kampanyasının yanı sıra bir de avantajlı bir kredi kampanyası düzenlediğini belirten Garanti BBVA, söz konusu kampanyasına hem şubeleri hem internet bankacılığı ekranı hem de mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabileceğini bildirdi.

Garanti BBVA’nın 300 bin TL’lik limit ile duyurmuş olduğu emekli kredi kampanyasının örnek maliyet tablosu şu şekilde düzenlendi:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 4,36
  • Aylık taksit tutarı: 3.285,47 TL

Yukarıda ayrıntıları paylaşılmış olan emekli promosyonu kampanyasından bankanın maaş müşterilerinin yanı sıra diğer emekliler de yararlanabilmektelerdir.