Özel bankacılık sektörünün en çok talep gören isimleri arasında yer alan Türkiye İş Bankası, her ay olduğu gibi haziran ayında da tüketicilerin bütçelerine destek vermeye devam ediyor. Hem ticari hem de bireysel müşterileri için yepyeni kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen yanı sıra bayram kampanyalarını da duyurmaya başlayan özel banka, bu süreçte emeklileri de unutmadı.

Emeklilere maaş ve ikramiyeye ek 18 bin TL’lik ödeme Emeklilere maaş ve ikramiyeye ek 18 bin TL’lik ödeme

Geçim derdi içerisinde olup maaşlarına ek bir kazanç arayışında olan emekliler için kesenin ağzını açan Türkiye İş Bankası, haziran ayı promosyon kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan maaş ödemesi alan tüm hak sahiplerine maaş harici ödeme yapacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Iş Bankası Promosyon

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI HAZİRAN 2024

Her kesim için günden güne ağırlaşan hayat şartları özellikle emeklileri bir hayli zorlamaya başladı. Maaşları ile geçinmekte güçlük çeken emekliler şu sıralar Kurban Bayramı öncesinde yatırılacak olan 3 bin TL’lik ikramiye ödemesinin hesaplarına geçmesini beklerlerken bir açıklama da Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Emekliler için yepyeni bir promosyon kampanyası düzenlemiş olduğunu ifade eden banka, ayrıntıları aktardı.

Resmi kaynakları aracılığı ile duyurmuş olduğu haziran ayı emekli promosyonu kampanyası çerçevesinde maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan tüm emeklilere ek ödeme hizmeti sunacağını belirten Türkiye İş Bankası, promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • Maaşı 0- 9.999 TL aralığında olan emeklilere: 5 bin TL
  • Maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 8 bin TL
  • Maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • Maaşı 20 bin TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 12 bin TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası’nın 12 bin TL’ye varan emekli promosyonu kampanyasına; bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ya da şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Kampanya 30 Haziran tarihine kadar geçerliliğini koruyacaktır.