Emeklileri sevindiren haber bu sefer de Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Emekliler, yıl sonuna kadar kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde yüzde 15 indirim hakkına sahip olacak. Uraloğlu ayrıca, emekli vatandaşların şehirler arası seyahatlerinde kullanacakları otobüslerde yüzde 20 indirimli bilet alma hakkı sağladı.

Emeklilere yüzde 20 indirim

Emeklilere yönelik uygulanan yeni adımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıkladı. Uraloğlu, PTT'den emekli olan vatandaşlara yönelik başlattıkları 'kargo indirimi' kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Emekli vatandaşlara ilişkin indirim tarifelerine devam ettiklerinin altını çizen Uraloğlu, bir müjde daha verdi.

Yurt içi kargo hizmetlerinde yapılacak 5 gönderimde yüzde 20 indirim uygulanacağını duyuran Uraloğlu, “Tüm emekli vatandaşlarımız, kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecekler" ifadelerini kullandı.

Emekliler Derneği'nden enflasyon açıklaması! Emekliler için endeks oluşturulmalı Emekliler Derneği'nden enflasyon açıklaması! Emekliler için endeks oluşturulmalı

Bundan böyle, 

-Kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde yüzde 15 indirim

-Trenlerde ve şehirlerarası otobüslerde yüzde 20 indirim

-Taşıma ve adrese teslim hizmetlerde yüzde 20 indirim

Bakan Uraloğlu emeklilerin kampanya ile ilgili detaylı bilgilere PTT'nin resmi internet sitesi www.ptt.gov.tr üzerinden veya PTT iş yerlerinden ulaşılabileceklerinin de altını çizdi.