EMEKLİYE 5.000 TL SEYYANEN ZAM SİNYALİ GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce emekli maaşlarına ilave zam kapısını sert kapatmıştı. Ancak 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapılan anket sonuçlarında AK Parti'nin emekli seçmenden yüzde 40 kaybı olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine de emekliye seyyanen zam söylentileri ve bu yönde sinyaller yeniden gelmeye başladı. AK Parti kulüplerinden edinilen bilgiye göre emekliye seyyanen zam seçim öncesinde yapılacak. Zam miktarı ise 5000 TL olacak.

İKTİDARDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A haber canlı yayınında dair önemli açıklamalarda bulundu. Şen, milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği sorular arasında yer alan "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusunu da yanıtladı.

BÜYÜK BİR İKRAMİYE GELİYOR

"Emekliler konusunda seçimden önce bayram ikramiyesi arttırılacak verilecek. Daha sonra Kurban Bayramı öncesinde de büyük bir ikramiye gelecek. Devletin elinde ne varsa hepsini vatandaşına verdiğini halkın bilmesini istiyorum. Çok büyük bir deprem geçirdik ve devletinde elinde olan parayı orayı gönderdiğini bilinmeli.

Emekli Seyyanen Zam Açıklama 5 Bin Tl

TBMM TATİLE GİRMEDEN BİR ÇALIŞMA VAR

GMİS'ten emeklilere çağrı! GMİS'ten emeklilere çağrı!

AK Parti olarak ve liderimiz Başkan Erdoğan'ın vatandaşı enflasyona karşı asla ezdirmeyeceğini hatırlamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum. Temmuz öncesinde bir çalışma yapılıyor, bu seçimle bağlantılı bir durum değil. Bu konuda gereği yapılacak.".