ETİ, ülkemizin en değerleri firmaları arasında yer almaktadır. 1962 yılında ‘ETİ Gıda A.Ş.’ adı ile Firuz Kanatlı tarafından Eskişehir’de kurulmuş olan firma, günümüzde de iddiasını korumaya devam etmektedir.

Kurabiye, kek, bisküvi, bebek bisküvisi, gofret, hazır gıda ve çikolata gibi ürünler çerçevesinde üretim yapmaya devam eden ETİ’nin logosu Hitit Güneşi’dir. Eskişehirspor’un da ana sponsoru konumunda bulunan firma tüketicilerden büyük ilgi görmektedir.

Tüketicilerden yoğun ilgi gören ETİ’nin ürünleri sektörün en iyileri arasında gösterilmeye devam edilirken iş arayışı içerisinde olan birçok kişi de firmayı yakın takip altına aldı. ETİ bünyesinde istihdam edilebilmenin yollarını arayan pek çok kişi, firmanın güncel personel alımı ilanlarını tespit etmek üzere sorgulamalarını hızlandırdı. Peki, ETİ’nin personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? ETİ’de personel maaşları ne kadar? İşte ETİ’nin kariyer fırsatlarına dair tüm merak edilenler…

Eti Iş Başvurusu

ETİ KARİYER FIRSATLARI

ETİ bünyesinde kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişi firmanın kariyer fırsatlarını yakından takip etmektedir.

Firmanın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre ETİ; teknoloji ve ürün geliştirme, satış, insan kaynakları, tedarik zinciri, insan kaynakları planlaması, finans ve bilgi işlem gibi birçok alanda kariyer fırsatı sunmaktadır.

ETİ boş pozisyonun beklentilerine göre yetiştirilmek üzere yeni mezunları da istihdam etmektedir. Yanı sıra firmanın deneyim ve uzmanlık sahibi veyahut da yönetsel deneyime sahip olan çalışanlara da ihtiyaç duyduğu bilinmektedir.

ETİ ÇALIŞMA KOŞULLARI

ETİ’nin çalışma istemine dair en çok merak edilen konu başlıklarından biri de firmanın çalışma şartları ile ilgilidir. Firma bünyesinde çalışan personellerin günde veyahut da haftada kaç saat çalıştıkları, arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

ETİ’de beyaz yakalılar haftanın 5 günü, saat 08:00 ila saat 18:00 aralığında çalışmaktalardır. Mavi yakalı çalışanlar ise haftanın 6 günü, vardiyalı çalışma sistemi kapsamında faaliyet göstermektelerdir.

Mavi yakalılar için belirlenmiş olan çalışma saatleri şu şekildedir:

  • 1. vardiya: 06:45- 14:45
  • 2. vardiya: 14:45- 22:45
  • 3. vardiya: 22:45- 06:45
  • Gündüz vardiyası: 08:00- 18:00  

ETİ İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ETİ bünyesinde çalışmak isteyen pek çok kişi firmaya nasıl iş başvurusunda bulunulabileceğini merak etmektedir. ETİ, merak edilen bu başlık ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınlayarak konuyu açıklığa kavuşturmuştur.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli İşçi alıyor Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli İşçi alıyor

ETİ’nin resmi kaynakları aracılığı ile yapılmış olan açıklamaya göre firmanın resmi web sitesinin açılan ekranında yer alan ‘Mutlu Kariyer’ sekmesinden ‘İş Fırsatları’ sekmesine geçiş yapılarak özgeçmiş oluşturulup sisteme yüklenebilmektedir. Ayrıca firmanın dönem dönem Kariyer.net ve LinkedIn gibi platformlar üzerinden yayınladığı personel alımı ilanlarına da online ortamda başvuru yapılabilmektedir.

ETİ PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

ETİ ile ilgili en çok merak edilen konuların başında şüphesiz ki personel maaşları gelmektedir. Ülkemizin dev firmalarından olan ETİ’nin 2024 yılı itibari ile personellerine ne kadarlık ödemelerde bulunduğu arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır.

ETİ maaş uygulaması, kişinin pozisyonuna ve deneyimine göre değişiklik göstermektedir. Yanı sıra çalışanın mavi ya da beyaz yakalı olması da maaşı doğrudan etkilemektedir. Ancak firmada en düşük işçi maaşının dahi asgari ücretin üzerinde olduğu ve çalışanların yemek, yol, sigorta gibi pek çok ek haktan faydalanabildikleri bilinmektedir.