Ziylan Grup’a bağlı olarak 2001 yılında kurulmuş olan Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama A.Ş.’nin ünvanı 2011 yılında Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. olarak değişmiştir. Birçok markanın ayakkabı, terlik gibi ürünlerini bünyesinde barındıran Flo, kurulduğu günden bu yana tüketicilere uygun fiyatlı ürün satışı yapma gayreti ile bilinmektedir.

Kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden farklı modelleri bulunan Flo geniş ürün yelpazesi ile adından söz ettirmeyi sürdürürken markan iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından da yakın takip altına alındı. Mağazacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler Flo’nun iş fırsatlarına yönelik sorgulamalarını hızlandırdı. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Flo’nun iş fırsatlarına, çalışma şartlarına ve sürece ilişkin diğer ayrıntılara yer verdik. İşte ayrıntılar…

Flo Iş Başvurusu 2

FLO PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Flo, mağazalarının ihtiyaçlarına bağlı olarak dönem dönem personel alımı ilanları yayınlamaktadır. Söz konusu ilanlara başvuruda bulunmak isteyen birçok kişi hangi şartların sağlanması gerektiğini öğrenmek üzere arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Flo’nun iş ilanı başvuru şartları, açık pozisyonlara bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ancak temel olarak her pozisyon için belirlenmiş olan bazı kriterler şu şekilde özetlenebilir:

  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Sorumluluk bilincine sahip olmak,
  • Yeniliklere ve gelişmelere açık olmak,
  • İletişim becerileri yüksek olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak.

FLO PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Flo’nun personel kadrosuna dahil olmak isteyen pek çok kişi firmaya nasıl iş başvurusunda bulunabileceklerini merak etmektedir.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak

Flo, personel alımı ilanlarını zaman zaman kendi internet sitesi üzerinden zaman zaman ise Kariyer.net ve Secretcv gibi kariyer platformları aracılığı ile yayınlamaktadır. Bu kapsamda açık pozisyonların duyurulduğu platformlar üzerinden online olarak iş başvurusu yapmak mümkündür. Yanı sıra eleman ihtiyacı olan Flo mağazasına gidip başvuru formu talep edilerek de iş başvurusu yapılabilmektedir.

FLO İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM

Flo hem müşterilerinin hem de diğer vatandaşların mağaza yetkililerine ulaşabilmeleri amacı ile çeşitli iletişim kanallarını paylaşmıştır. Söz konusu iletişim kanalları üzerinden tüketicilerin dilek, şikayet ve önerileri kabul edilmekte diğer vatandaşların ise Flo’ya yönelik soruları yanıtlanmaktadır.

Flo’nun aktif olarak kullandığı insan kaynakları iletişim numarası, ‘0212 446 22 88’ şeklindedir. Firmanın fax numarası ‘0212 446 22 55’ şeklinde paylaşılmış, mail adresi ise [email protected] olarak kayda geçmiştir.

FLO ÇALIŞMA SAATLERİ

Flo’da çalışmanın hayalini kuran pek çok kişi mağazanın çalışma saatlerini de merak etmektedir. Son bilgilere göre firma personellerini 8 saat çalıştırmaktadır. Dini bayram ve resmi tatillerde de bu çalışma süresini tamamlamak durumunda olan personeller, bu dönemlerde ek mesai ücreti almaktalardır.

FLO’DA YARI ZAMANLI ÇALIŞMA VAR MI?

Flo tam zamanlı çalışma sisteminin yanı sıra yarı zamanlı çalışma sistemine de uyum sağlamıştır. Özellikle üniversite öğrencileri ders programlarına ve mağaza yönetimi ile anlaşmalarına bağlı olarak part- time çalışabilmektelerdir.

FLO ÇALIŞMA KOŞULLARI

Günlük olarak 8 saatten fazla çalışamayan Flo çalışanları, ilk yıllarını tamamladıktan sonra 14+ 2 günlük senelik izin kullanma hakkına sahip olurlar. Yanı sıra haftanın 6 günü çalışıp 1 gün izin yapan tam zamanlı personeller en az asgari ücret tutarında kazanç sağlamaktalardır. Ek olarak satışlarına bağlı olarak prim uygulamasından da yararlanan personeller için bazı mağazalarda servis hizmeti bulunmaktadır.

Flo çalışanlarına öğle yemeği ya da yemek kartı verilmelidir. 2 ayı tamamlanmış olan personeller mağazadan yapacakları alışverişler kapsamında yüzde 20’lik indirimden yararlanabilmektelerdir. Ayrıca çalışanlara özel sağlık sigortası da yapılmaktadır.