9 Temmuz 2015 tarihinde Nazım Salur tarafından kurulmuş olan Getir, Türkiye’nin en popüler markaları arasındadır. Sipariş teslimatı alanında kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atan ve ülkemizin yanı sıra yurt dışında da hizmet vermeye devam eden Getir, girişimciler tarafından yakından takip edilmektedir.

Firmalar, marketler ve restoranlar ile anlaşarak ürün teslimatlarının gerçekleştirilmesine yardımcı olan Getir, özellikle kuryesi bulunmayan firmalar ile anlaşmaya varmaktadır. Firmaların yanı sıra kendi bünyesinde de sipariş teslimatı sağlayan Getir, özellikle geç saatlere kadar hizmet veren mobil uygulaması ile dikkat çekiyor.

Getir’in yükselen başarı grafiği sektörde yankılanmaya devam ederken girişimciler de firmadan nasıl bayilik alabileceklerini öğrenmek üzere sorgulamalarını hızlandırdı. Peki, Getir bayiliği için hangi şartların sağlanması gerekiyor? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

Getir Bayilik

Getir Bayilik Şartları Nelerdir?

Sarar’da grev büyüyor Sarar’da grev büyüyor

Getir bayiliği şartları her sene yeniden düzenlenmektedir. Son düzenlemenin ardından kayda alınan bayilik başvuru şartları ise şu şekildedir:

  • Başvuru sahibinin temiz bir sicile sahip olması,
  • Bayilik ücretini karşılayacak kadar birikime sahip olunması,
  • Başvuru sahibinin kredi notunun yüksek olması.

Getir Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Getir bayilik ücreti, anlaşmalı restoranların ve kafelerin çoğunlukta oldukları bölgelere göre değişiklik göstermektedir. 2024 yılı için Getir bayilik ücretine dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak 2023 verilerine göre Getir’in başvuru sahiplerinden 700 bin TL ila 1 milyon 500 bin TL aralığında bir ücret talep ettiği bilinmektedir.

Getir Franchise Nasıl Alınır?

Getir bayiliği almak için yapılması gerekenler girişimciler tarafından merak edilmektedir. Öncelikle Getir bayiliği için yukarıda belirtmiş olduğumuz başvuru şartlarının sağlandığından emin olunması gerekir. Aksi takdirde başvuru, Getir yetkilileri tarafından reddedilecektir.

Getir bayilik başvuru şartlarını sağlayan kişiler firmanın resmi web sitesinde yer alan bayilik formunu online ortamda doldurmalılardır. Formun eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurulması son derece önelidir. Formun iletilmesini takiben Getir yetkilileri kısa süre içerisinde başvuruyu değerlendireceklerdir. Ön başvurunun olumlu değerlendirilmesi halinde başvuru sahibi ile iletişime geçilecek ve hem sürece hem de ücrete dair ayrıntılı bir bilgilendirme yapılacaktır. Her şeyin yolunda gitmesi durumunda taraflar arasında sözleşme imzalanacaktır.

Getir Kaç Tane Bayisi Var?

Getir bayi sayısı hem firmanın müşterileri hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen diğer kişiler tarafından arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır.

2023 yılı verilerine bakıldığında Getir’in ülkemizde 760 civarında bayisi bulunmaktadır. Türkiye’nin 81 ilinde de şubeleri bulunan firma aynı zamanda İngiltere, Hollanda, Fransa, İtalya ve İspanya gibi birçok ülkede de hizmet vermeye devam etmektedir. Firmanın yurt dışında kaç adet bayisinin bulunduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Getir Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Getir müşteri hizmetleri iletişim numarası ürün teslimatında sıkıntı yaşayan birçok müşteri tarafından arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır. Ayrıca firmanın bayilik hizmeti ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen girişimciler de ilgili iletişim numarasını öğrenmeye çalışmaktalardır.

Getir’in aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası ‘0850 532 50 50’ şeklindedir. İlgili iletişim numarası üzerinden müşteriler şikayet, dilek ve önerilerini iletebilmektelerdir. Girişimciler ise bayilik sürecine dair bilgi alabilmektelerdir. Ancak bayilik başvurusu yapmak isteyen kişilerin telefon üzerinden böyle bir şey yapabilmeleri söz konusu değildir. Bilgilendirmeyi yapan müşteri hizmetleri temsilcisi başvuru formunun doldurulabilmesi için kişiyi firmanın internet sitesine yönlendirecektir.