Kadın Özel Güvenlik Komisyon üyeleri, ilk ziyaretlerini sendikaya gerçekleştirdi. Ziyaretten memnuniyet duyan Genel Başkan Ömer ÇAĞIRICI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın komisyon üyelerinin 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Daha sonra komisyon üyeleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'na ziyarette bulundular. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat ÇELİK'i ziyaret eden komisyon üyeleri, sektördeki farkındalığı artırmaya yönelik önemli bir görüşme gerçekleştirdiler. Bu görüşmede, kadın özel güvenlik görevlilerine yönelik yapılan çalışmalar ve destekler ele alındı.

Ardından, Güvenlik-İş Sendikası Kadın Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Dr. Mehmet BAŞ'ı ziyaret etti. Kadın emekçilerin çalışma hayatındaki sorunlarını ve kamuda taşeron uygulamasını ele alan bu görüşmede, Mehmet BAŞ'a, misafirperverliği için teşekkür edildi.

Ayrıca, Güvenlik-İş Sendikası Kadın Komisyonu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve PTT Genel Müdürlüğünde çalışan özel güvenlik görevlisi kadın üyeleri görev noktalarında ziyaretlerinde bulunarak, karanfil hediye ettiler, özel güvenlik sektörünki kadın emekçilerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Güvenlik-İş Sendikası yönetim kurulu kimlerden oluşur? Güvenlik-İş Sendikası yönetim kurulu kimlerden oluşur?

Son olarak, Kadın Komisyonu, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün ATALAY'ı ziyaret etti ve çalışma hayatıyla ilgili istişarelerde bulundu. Ziyarette, sektördeki çalışma koşulları ve kadın emekçilerin yaşadığı zorluklar ele alındı.