1996 yılında İznik’te kurulmuş olan Köfteci Yusuf, son dönemlerin en çok tercih edilen zincir restoranlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Köftenin yanı sıra tavuk ürünlerinin ve bazı tatlı ürünlerinin de satışlarını yapan firma, hızlı servis ayrıcalığı ile bilinmektedir.

Küçük bir dükkan ile sektöre giriş yapan bugün ise Türkiye’nin en güçlü markalarından biri olarak yola devam eden Köfteci Yusuf, lezzetleri ile tüketicilerin damaklarını çatlatmaktadır. Küçük- büyük fark etmeksizin herkes tarafından tercih edilebilecek eşsiz lezzetlere sahip olan firma, ayrıca iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyor olmasına rağmen büyüme hedeflerini gerçekleştirmeye devam eden Köfteci Yusuf’ta kariyer yapmak isteyen birçok kişi, firmanın iş ilanlarına nereden ulaşılabileceğini merak etmektedir. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde firmanın istihdam fırsatlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte detaylar…

Köfteci Yusuf Iş Başvurusu 2

KÖFTECİ YUSUF PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Köfteci Yusuf bünyesinde hizmet vererek kariyerini güçlü bir markanın altında inşa etmek isteyen birçok kişi, firmanın güncel personel alımı ilanlarını sık sık sorgulamaktadır.

Köfteci Yusuf personel alımı ilanları hem firmanın resmi web sitesi üzerinden hem de çeşitli kariyer platformları aracılığı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu ilanlara online ortamda başvuru yapılabileceği gibi eleman ihtiyacının olduğu Köfteci Yusuf şubesine şahsen gidip form doldurarak da başvuru yapılabilmektedir. Olumlu görüş bildirilen başvurulara firmanın insan kaynakları departmanı yetkilileri tarafından kısa süre içerisinde dönüş yapılmaktadır.

KÖFTECİ YUSUF PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Köfteci Yusuf bünyesinde çalışmanın yollarını arayan pek çok kişi firmanın güncel iş ilanları için hangi şartları sağlamaları gerektiğini merak etmektedir.

Köfteci Yusuf öncelikle her departmanı için çalışanların 18 yaşın üzerinde olmalarını şart koşmaktadır.  Deneyimli personellerin yanı sıra tecrübesiz personellere ihtiyaç duyan firma, pozisyon özelinde de eğitim, sertifika gibi kriterleri göz önünde bulundurmaktadır.

Tüm Köfteci Yusuf çalışanlarının iletişim becerilerinin yüksek olması gerekmektedir. Yanı sıra sorumluluk bilincinde çalışmaları istenilen çalışanların müşteri memnuniyetine göre hareket etmeleri gerekmektedir. Ek olarak çalışanların daima hızlı ve programlı bir şekilde hizmet vermeleri, esnek çalışma saatlerine de ayak uydurabilmeleri, iş başvurusu için belirlenmiş kriterler arasında yer almaktadır.

KÖFTECİ YUSUF İŞ POZİSYONLARI

Köfteci Yusuf himayesinde olmak isteyip hangi pozisyonda çalışabileceklerini tam olarak bilemeyen pek çok kişi, firmanın faaliyet gösteren pozisyonlara yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Köfteci Yusuf, genel müdürlük ve saha- şube olmak üzere iki farklı başlık altında personel istihdamı gerçekleştirmektedir. Firmanın genel müdürlüğünde; müşteri hizmetleri, üretim, kalite, pazarlama, iç denetim, finans, muhasebe ve insan kaynakları için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Saha operasyon ve şubeler için ise; şube yöneticilerine, şube yönetici yardımcılarına, gıda mühendislerine, kalite ve eğitim uzmanlarına, insan kaynakları uzmanlarına, ve şef, garson, komilere ihtiyaç duyulmaktadır.

KÖFTECİ YUSUF SOSYAL HALKLAR VE İMKANLAR

TÜBİTAK, 29 personel alımı yapacak TÜBİTAK, 29 personel alımı yapacak

Köfteci Yusuf çalışanlarının mesai saatleri içerisinde ciddi efor sarf ettikleri bir firmadır. Bu kapsamda personellerini zorlu koşuşturmacaya hazırlayabilmek adına maaş ödemelerine ek olarak çok çeşitli imkanlar üzerinde de çalışan firma, çalışanlarının yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflemektedir.

Çalışanlarına maaşa ek olarak yemek, giyim ve ulaşım yardımlarında da bulunan Köfteci Yusuf, ayrıca motivasyonu artırma amacı ile bazı etkinlikler için de ücretsiz katılım hakkı tanımlamaktadır.