Son yıllarda adını sık sık duyduğumuz Komşufırın, 2008 yılında Hasip Gencer tarafından kurulmuş olan bir firmadır. Doruk Group bünyesinde hizmet veren firma, unlu mamul sektöründe ciddi başarılar elde etmiştir.

Komşufırın yalnızca tüketiciler tarafından değil sektöre giriş yapmak isteyen girişimciler tarafından da yakından takip edilen bir markadır. Son dönemlerde arama motorları üzerinden de sıklık ile sorgulanan firmanın bayilik hizmeti verip vermediği merak edilmektedir. Peki, Komşufırın bayiliği nasıl alınır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Zamlı maaşı beğenmeyen çalışanın açtığı dava sonuçlandı! Zamlı maaşı beğenmeyen çalışanın açtığı dava sonuçlandı!

Komşufırın Bayilik 2

Komşufırın Bayilik Şartları Nelerdir?

Komşufırın bayiliği şartları unlu mamul sektörüne giriş yapmak isteyen girişimciler ve firmanın bayilik prosedürlerini merak eden rakip firmalar tarafından oldukça merak edilmektedir.

Komşufırın kurulduğu yıldan 2020 yılına kadar bayilik hizmeti sunan bir unlu mamul markasıydı. Ancak 2020 yılında iflas eden firma, bayilik hizmeti vermeyi bırakmak zorunda kalmıştır. Dolayısı ile firmanın 2024 yılı bayilik şartlarına ilişkin bir bilgi bulunmamaktadır.

Komşufırın Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Komşufırın bayilik ücreti de arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın bayilik hizmeti verdiğinden haberdar olmayan kişiler, 2024 yılı Komşufırın bayilik ücretini ve isim hakkını merak etmektelerdir.

Komşufırın’ın bayilik ücretine ilişkin geçmiş verilerden elde edilen bilgilere göre 2018 yılında adaylardan 60 bin TL’lik bir ücret talep ediliyordu. Ayrıca bayiye ilişkin tüm masraflar da bayi sahibine aitti. Ancak firma 2020 yılından bu yana bayilik hizmeti sunmadığı için herhangi bir bayilik ücreti söz konusu değildir.

Komşufırın Franchise Nasıl Alınır?

Komşufırın bayiliği almak için sürece ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen birçok kişi, arama motorlarında konuya yönelik sık sık sorgulamalarda bulunmaktadır. Ancak firma yaklaşık olarak 4 yıldır bayilik hizmeti vermediği için herhangi bir başvuru süreci de söz konusu değildir.

Komşufırın bayilik hizmeti sunduğu dönemlerde adaylardan birtakım evraklar talep ediyordu. Yanı sıra başvuru formunun doldurulmasını ve finansal birikime de sahip olunmasını istiyordu.

Komşufırın Kaç Tane Bayisi Var?

Komşufırın bayi sayısı firmanın unlu mamullerinden memnun olan ve gittikleri yerlerde de bir bayi arayışında olan tüketicilerin yanı sıra firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından da merak edilmektedir.

Komşufırın yukarıda da bahsetmiş olduğumuz üzere 2020 yılından bu yana bayilik hizmeti vermemektedir. Ancak firmanın 2018- 2019 yılları arasında yaklaşık olarak 65 adet bayisi bulunmaktaydı. İstanbul’da 50 adet bayisi bulunan firmanın o dönemlerde İzmir ve Çeşme’de de hizmet verdiği bilinmekteydi.

Komşufırın’ın tüm bayilikleri açıklanan iflasın ardından resmen kapatılmıştır. Firma hizmetlerine tek şubesi üzerinden devam etmektedir. Dolayısı ile farklı illerde aynı isim ile hizmet veren dükkanların ana Komşufırın ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Komşufırın Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Komşufırın müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 200 00 00’ şeklindeydi. Ancak firmanın iflasını duyurmasının ardından müşteri hizmetleri iletişim numarası kapatıldı.

Komşufırın’ın 65’e yakın şubesi ile hizmet verdiği dönemlerde firmanın müşteri hizmetleri iletişim numarası aracılığı ile bayilik sürecine ilişkin bilgi alınabiliyordu. Ayrıca tüketiciler hizmet aldıkları şubelere yönelik dilek, şikayet ve önerilerini de ilgili iletişim numarası üzerinden iletebiliyorlardı. Ancak firmanın bugün ne bir müşteri hizmetleri iletişim numarası ne bir mail adresi ne de resmi bir internet sitesi bulunmuyor.