1968 yılında Adana’da kurulan Levent Börek’in sahibi Levent Tamtürk’tür. Adını sahibinden alan firma, ilk şubesini İstanbul ilinin Bayrampaşa ilçesinde açmıştır.

Son dönemlerin en popüler börekçileri arasında yer alan Levent Börek, öğrencilerin yanı sıra çalışanlardan da yoğun bir ilgi görmektedir. Bayilik hizmeti sunduğu bilinen firma girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Peki, Levent Börek bayiliği nasıl alınır? Levent Börek bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Levent Börek Bayilik

Levent Börek Bayilik Şartları Nelerdir?

Levent Börek bayiliği şartları yemek sektöründe hizmet vermenin yollarını arayan birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Hangi şartlar çerçevesinde Levent Börek bünyesine hizmet verilebileceği, arama motorları aracılığı ile araştırılan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Levent Börek müşteriyi daima odağında tutan bir firmadır. Bu neden ile bayilik başvurularını titizlik ile inceleyen firma, öncelikle dükkanın açılacağı lokasyon ile ilgili birtakım kriterleri göz önünde bulundurmaktadır. Bayiliğin açılacağı yerde başka bir şubenin bulunmaması başlıca şartlar arasında yer almaktadır.

Levent Börek bayileri alışveriş merkezlerinin içlerinde, okul bölgelerinde ya da işlek bir caddenin üzerinde açılmalıdır. Yanı sıra bayilik başvurusu yapmış olan kişinin finansal birikime sahip olması gerekir. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıt yaptırması zorunlu tutulan bayi sahibinin gıda sektöründe de deneyim sahibi olması istenmektedir.

Levent Börek Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Levent Börek bayilik ücreti 2024 yılında firmaya bağlı olarak hizmet vermek isteyen birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Öncelikle belirtmek gerekir ki Levent Börek bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkı da talep eden bir firmadır.

Geçtiğimiz yılın verilerine göre Levent Börek’in bayilik ücreti 300 bin TL civarındaydı. Ancak bu sene bu rakamın güncellendiği tahin edilmektedir. Henüz güncel bayilik ücretine dair bir açıklamada bulunmayan firma, ön başvurunun onaylanması halinde kişi ile irtibata geçerek mevcut fiyatlandırmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmaktadır.

Levent Börek Franchise Nasıl Alınır?

Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı! Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı!

Levent Börek bayiliği almak için öncelikle ön başvuru sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Bayilik ön başvuru formu, firmanın resmi web sitesinde yer alan ‘Franchise’ kategorisinde yer almaktadır. Söz konusu form online ortamda eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Başvurunun iletilmesini takiben firma yetkilileri formu incelemeye almakta ve başvuruları olumlu sonuçlanan kişilere kısa bir süre içerisinde dönüş yapmaktadır.

Levent Börek Kaç Tane Bayisi Var?

Levent Börek bayi sayısı, firmanın lezzetlerinden memnun olan ya da ilk kez tatmak isteyen tüketiciler tarafından merak edilmektedir. Yanı sıra firmadan bayilik talep etmek isteyen kişiler de güncel bayi sayısını öğrenmek üzere sorgulamalarda bulunmaktalardır.

2024 yılı Levent Börek bayi sayısı net olarak açıklanmamıştır. Ancak firmanın ülkemizin birçok şehrinde hizmet verdiği bilinmektedir. 2021 yılı verilerine göre Levent Börek’in bayi sayısı 200’dür.

Levent Börek Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Levent Börek müşteri hizmetleri iletişim numarası hem firmanın çok çeşitli şubelerinden hizmet alan tüketiciler hem de bayilik isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Levent Börek’in 2024 yılı itibari ile aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri numarası, ‘0533 383 63 94’ şeklindedir. Bu numara üzerinden yalnızca tüketicilerin şikayet, dilek ve önerileri karşılanmaktadır. Franchise görüşmeleri için ise firmanın ‘0532 765 78 04’ numaralı hattı kullanılmalıdır.