Gelirlerini artırmanın yollarını arayan pek çok kişi güncel personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı. Bu kapsamda son günlerde arama motorları üzerinden Liv Hospital’ın iş ilanlarına yönelik sorgulamaların yoğunlaştığı görüldü.

2012 yılında Ulus’ta hizmet vermeye başlayan Liv Hospital, MLP Sağlık Hizmetleri tarafından kurulmuş bir Türk hastaneler zinciridir. Bugün ülkemizin pek çok şehrinde hizmet veren Liv Hospital, sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyen pek çok kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Peki, Liv Hospital’ın iş ilanlarına nasıl başvuru yapılabilir? Liv Hospital iş başvuru şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Liv Hospital Iş Başvurusu

LIV HOSPITAL PERSONEL ALIMI YAPIYOR MU?

TCDD'ye 109 yeni işçi alınacak TCDD'ye 109 yeni işçi alınacak

Sağlık sektöründe kariyer yapma hedeflerini gerçekleştirmenin yollarını arayan pek çok kişi arama motorları üzerinden güncel iş ilanlarını sorgularlar. Bu kapsamda son günlerde iş ilanları sık sık sorgulanan hastanelerden biri de Liv Hospital olarak karşımıza çıkmaktadır.

Liv Hospital, deneyimli hekimler, hemşireler, diğer sağlık personelleri ve idari destek personelleri ile her gün birçok kişiye hizmet vermektedir. Daha iyi hizmet verebilmek, hizmetlerinde aksaklıkların yaşanmasını engellemek amacı ile kadrolarını daima güncel tutma gayretinde olan hastane yönetimi, çeşitli platformlar üzerinden düzenli olarak personel alımı ilanları yayınlamaktadır.

LIV HOSPITAL PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Liv Hospital sağlık sektöründe kendilerine y-uygun olan pozisyonlarda çalışmak isteyenlere birçok fırsat sunmaktadır. Çalışanlarının hem kurumsal hem de bireysel gelişimlerine özen gösteren hastane yönetimi, çeşitli eğitim programları ile kalite standartlarını korumaya çalışmaktadır.

Kadrosunu güncel tutma gayretinde olan Liv Hospital, eksik kadrolarını kendi web sitesi üzerinden duyurmaktadır. Tüm şubelerinin personel ihtiyaçlarını web sitesi üzerinden duyuran hastane yönetimi, söz konusu iş ilanlarına online ortamda başvurulmasına imkan tanımaktadır. Yanı sıra Kariyer.net gibi popüler kariyer platformlarında da Liv Hospital’ın güncel personel alımı ilanlarına rastlamak ve söz konusu ilanlara anlık olarak başvuru yapabilmek mümkündür.

LIV HOSPITAL ÇALIŞMA ŞARTLARI

Çalışanlarına adil ve rekabetçi bir çalışma ortamı sunan Liv Hospital, işe alım sürecini son derece titiz bir şekilde yönetmektedir. Açılan boş pozisyon için en uygun olan adayı seçme gayretinde olan hastane yönetimi, çalışanların iş- yaşam dengesini koruyabilmelerini adına pek çok fırsat sunmaktadır.

Esnek çalışma saatleri, sağlık sigortası, eğitim ve kariyer geliştirme olanakları, yemek imkanı ve daha pek çok yan hakkı ile çalışanlarına maaş haricinde de destek olan hastane yönetimi, Türkiye genelinde bulunan tüm şubelerinde aynı politikayı sürdürmektedir.

LIV HOSPİTAL PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Liv Hospital’ın istihdam sürecine dair en çok merak edilen konu başlıkları arasında hastanenin personellerine ödediği maaşlar yer almaktadır. Maaş ödemelerinin hangi seviyelerde olduğu sağlık sektöründe kariyer yapma hedefinde olan kişiler tarafından bir hayli merak edilmektedir.

Liv Hospital’da personel maaşları pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Hekimler ve hemşireler branşlarına ve deneyimlerine bağlı olarak farklı tutarlarda ödeme almaktalardır. Hastanenin temizlik, güvenlik ve yemek birimlerinde hizmet veren personeller de çok çeşitli faktörler çerçevesinde belirlenen ödemelerden yararlanmaktalardır. Yanı sıra idari personeller için de deneyim, eğitim ve diğer faktörler, maaş ödemeleri üzerinde doğrudan etkilidir. Bu neden ile Liv Hospital personel maaşları ile ilgili olarak net bir rakam verilmesi pek de mümkün değildir.