‘Herkes için sağlık’ sloganı ile yola çıkmış olan Medical Park, ülkemizin en önemli sağlık kuruluşlarından biridir. 1993 yılında kurulmuş olan Medical Park Hastaneleri, ülkemizin 12 ilinde 22 hastanesi ile hizmet vermektedir.

Türkiye’nin dört bir yanında yüksek standartlarda sağlık hizmetleri sunma gayreti içerisinde olan Medical Park, ek olarak birçok alanda da bilimsel çalışmalar yürütmektedir. Bu özelliği ile ülkemiz dışında da bilinen bir marka haline gelen Medical Park, birçok sağlık hizmetini hastalara ve yakınlarına ulaştırmaktadır.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak

Sağlık hizmetine ihtiyaç duyan kişilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan diğer kişiler tarafından da yakından takip edilen Medical Park, özellikle son dönemlerde arama motorlarına sık sık konu olmaya başladı. Sağlık sektöründe var olabilmenin yollarını arayan pek çok kişi Medical Park bünyesinde çalışabilmenin şartlarını sorgulamaya başladı. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Medical Park’ın istihdam fırsatlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

Medical Park Iş Başvurusu

MEDICAL PARK İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

MLP Care Grubu’nun amiral gemisi konumunda olan Medical Park, iş arayışı içerisinde olan pek çok kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Bu güçlü ismin güvencesi altında sağlık sektöründe kariyer yapma hedefi bulunan birçok kişi, hastane yönetimi tarafından hazırlanmış olan güncel iş ilanlarını arama motorları üzerinden sık sık sorgulamaktadır.

Medical Park personel alımı ilanları hastanenin resmi web sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. Yanı sıra çeşitli kariyer platformlarında da Medical Park’ın güncel personel alımı ilanlarına rastlamak mümkündür. Söz konusu platformlarda üyelik oluşturup profili düzenledikten sonra ilgili açık pozisyonlar için başvuru oluşturulması mümkündür.

MEDICAL PARK İŞ POZİSYONLARI

Medical Park’ta kariyer yapmak isteyen pek çok kişi hastanenin hangi pozisyonlar için personel alımı yaptığını merak etmektedir.

Medical Park o anki güncel duruma bağlı olarak açık pozisyonlarını belirleyen ve bu doğrultuda da personel alımı ilanları düzenleyen bir hastanedir. Hastanenin resmi kanalları aracılığı ile çeşitli branşlara yönelik hekim arayışlarının devam ettiği duyurulurken ayrıca şu pozisyonlar için de sık sık personel alımlarının yapıldığı bilinmektedir:

  • Patoloji teknikeri
  • Ameliyathane hemşiresi
  • İş sağlığı ve güvenliği uzmanı
  • Sterilizasyon hemşiresi
  • Uzman hekim
  • Pratisyen hekim
  • Yatan misafir hizmetleri yatış ve taburcu görevlisi
  • Uluslararası iş geliştirme sorumlusu
  • Engelli personel
  • Biyomedikal sorumlusu
  • Yatan misafir hizmetleri sorumlusu
  • Anjiyo hemşire
  • Hasta hizmetleri elemanı
  • İdari personel
  • Eczacı

MEDICAL PARK PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

Medical Park’ın istihdam fırsatları çerçevesinde en çok merak edilen konu başlıklarından biri de personel maaşlarıdır.

Her kurumda olduğu gibi Medical Park’ta da personel maaşları pozisyonlara, deneyime, kişisel özelliklere, eğitime ve daha pek çok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Hekimlerin maaşları uzmanlıklarına, hemşirelerin maaşları alanlarına, diğer personellerin maaşları ise yetkinliklerine göre farklılaşmaktadır.

MEDICAL PARK VE MEDICAL POINT AYNI MI?

Medical Park ile ilgili yapılan sorgulamalarda hastanenin Medical Point ile bir bağlantısının olup olmadığının da merak edildiği görülmektedir.

Sentez Sağlık Hizmetlerinin Medical Park Hastaneleri’nden ayrılması ile kurulmuş olan Medical Point, yoluna bağımsız olarak devam etmektedir.

MEDICAL PARK’TA HANGİ SİSTEMLER KULLANILIYOR?

Medical Park’ın kullandığı sistemler de birçok kişi tarafından merak edilmektedir.

Tüm çalışma disiplinlerinde; Joint Comission International (JCI), Akreditasyon Standartları ve Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) sistemlerini kullanan Medical Park, sağlık hizmetleri alanına adeta yön vermektedir.