2003 yılında MNG Holding iştiraki olarak kurulmuş olan MNG Kargo’nun kurucu Genel Müdürü Aslan Kut’tur.

20 yılı aşkın süredir taşımacılık ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren MNG Kargo, kurulduğu günden bu yana müşteri odaklı hizmet vermeye çalışmaktadır. Kaliteli hizmeti kendine misyon edinen firma Türkiye’nin her bölgesine dünyanın ise bazı bölgelerine aktif olarak taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

MNG Kargo firma ile çalışan tüketicilerin yanı sıra firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Firmanın bayisi olmak isteyen pek çok girişimci, arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır. Peki, MNG Kargo bayisi nasıl olunur? MNG Kargo bayiliği için ne yapmak gerekir? İşte detaylar…

Mng Kargo Bayilik 2

MNG Kargo Bayilik Şartları Nelerdir?

MNG Kargo bayiliği şartları sektörde hizmet vermenin yollarını arayan pek çok girişimci tarafından sık sık sorgulanmaktadır.

MNG Kargo’nun bayilik şartları dönem dönem değişebilmektedir. Bu kapsamda son olarak kayda geçen bayilik başvuru kriterleri şu şekilde olmuştur:

  • Başvuru sahibinin en az 2 yıllık tecrübesinin olması,
  • Başvuru sahibinin en az ortaöğretim mezunu olması,
  • Başvuru sahibinin en az 25 yaşında olması,
  • Başvuru sahibinin askerliğini yapmış olması ya da askerlikten muaf olması,
  • Bayilik için gereken izinlerin alınması,
  • Bayilik için tercih edilecek lokasyonun MNG Kargo’nun uygun bulduğu bir noktada olması,
  • Başvuru sahibinin finansal birikime sahip olması.

MNG Kargo Bayilik Ücreti Ne Kadar?

MNG Kargo bayilik ücreti ile ilgili güncel bir bilgi bulunmamaktadır. Son olarak 2022 yılında 500 bin TL ila 1 milyon TL aralığında bir ücret talebi olan MNG Kargo, bayilik için araç, makine, teçhizat gibi donanımlara ihtiyaç duyulması haline sermaye miktarını yükseltmektedir. Ek olarak söz konusu bayiliğin MNG Kargo’nun istediği ölçülerde ve dizaynda olması da bayi sahibinin sorumluluğu altındadır.

MNG Kargo Franchise Nasıl Alınır?

WOMEN-UP projesi nedir? WOMEN-UP projesi nedir?

MNG Kargo bayiliği almak için öncelikle ön başvurunun oluşturulması gerekmektedir. Söz konusu ön başvuru için firmanın resmi web sitesine giriş yapılmalı ve açılan ekranda yer alan ‘İş Ortağımız Ol’ sekmesinin tıklanması gerekmektedir. O sekme site ziyaretçilerini ‘Acentemiz Ol’ ekranına yönlendirecektir. Oradan ön başvurunun tamamlanması mümkündür.

MNG Kargo Kaç Tane Bayisi Var?

MNG Kargo bayi sayısı tam olarak bilinmemektedir. Ancak 2022 yılı verilerine göre firmanın 850’den fazla şubesi bulunmaktadır. Yine aynı yılın verilerine göre firmanın dünya üzerinde 220 ülke, Türkiye’nin ise tüm bölgelerinde 700 binlik adres ağı bulunmaktadır.

MNG Kargo Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

MNG Kargo müşteri hizmetleri iletişim numarası da birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Yanı sıra firmadan hizmet alan tüketiciler de dilek, şikayet ve önerilerini iletebilmek, gönderi teslimatına ilişkin bilgi alabilmek adına ilgili müşteri hizmetleri numarasına ihtiyaç duymaktadır.

MNG Kargo’nun günce olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 222 06 06’ şeklindedir. Bu numara üzerinden hem tüketiciler hem de girişimciler ilgili yetkiliye sorularını yöneltebilmektedir. Yanı sıra firmaya ‘0212 366 55 55’ numaralı merkezi hat üzerinden ve ‘[email protected]’ mail adresi aracılığı ile de ulaşmak mümkündür. Tüm bu iletişim kanalları aracılığı ile hem müşteri şikayetlerinin çözülmesi hem de girişimcilerin bayilik sürecine dair bili almaları sağlanmaktadır. Ancak bayilik ön başvurusu mutlaka firmanın resmi web sitesinde yer alan form aracılığı ile yapılmalıdır.