MSB, bin 829 personel alımı gerçekleştiriyor. Adayların kura çekimi ve sınavları tamamlandı. Sonuçlar için Milli Savunma Bakanlığı duyurularını takip etmek gerekiyor.

2 Ağustos'ta sona eren sınavların ardından sonuçlar 29 Ağustos'ta MSB tarafından açıklandı. 2024 Yılı Millî Savunma Bakanlığı açıktan sürekli işçi temini sınav sonuçları https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresinde yayımlandı.

Adaylar sınav sonuçlarına itirazlarını 09-13 Eylül 2024 tarihleri arasında yazılı olarak sınava alındıkları iş yerlerine yapabilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü 450 Komiser Yardımcısı alacak Emniyet Genel Müdürlüğü 450 Komiser Yardımcısı alacak

Tüm adaylar 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir. Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınav sonucu Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır ve adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.