1970 yılında ‘Öğretmen Çorap’ ismi ile sektöre giriş yapan Penti, sonrasında ise İstanbul ilinin Bayrampaşa ilçesinde kurulan ilk üretim tesisi ile hizmet kapsamını genişletti. Türkiye’de ‘ince çorap’ denilince akla ilk gelen markalar arasında yer alan firma, zaman içerisinde ürün yelpazesini de genişletti.

Bugün çorabın yanı sıra bikini, iç çamaşırı, gecelik ve pijama gibi ürünlerin de satışını yapan Penti, kadınlar tarafından sık sık ziyaret ediliyor. Penti ürünlerinin kalitelerinden mahrum kalmak istemeyen tüketiciler dev markanın avantajlı kampanyalarını da yakından takip etmeye devam ederlerken firmanın iş fırsatları da arama motorları üzerinden sorgulanmaya başlandı.

Mağazacılık sektörüne Penti gibi güçlü bir markanın güvencesi altında giriş yapmak isteyen pek çok kişi, son dönemlerde firmanın güncel iş ilanlarını daha sık sorgulamaya başladı. Peki, Penti’ye iş başvurusu nasıl yapılır? Penti’de çalışmak avantajlı mı? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Penti Iş Başvurusu 2

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu

PENTİ İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Hizmet verdiği alanda en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Penti, iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından yakın takip altına alındı. Penti’de kariyer yapma fırsatı yakalamak isteyenler, firmanın güncel iş ilanlarını sorgulamaya başladı.

Hizmet kapsamını genişletmeye devam eden ve bu doğrultuda da yeni personellere ihtiyaç duyan Penti, son dönemlerde sık sık iş ilanları yayınlamaya başladı. Çeşitli pozisyonlar için oluşan eleman ihtiyacını karşılamak üzere hem kendi web sitesi üzerinden hem de popüler kariyer platformları üzerinden ilanlar yayınlayan firma, 18 yaşın üzerinde olan herkesin başvuru yapmasına imkan tanıdığını bildirdi.

PENTİ İŞ POZİSYONLARI

Sürekli genişleyen iş gücü ile 2024 yılında birçok pozisyon için eleman alımı yapan ve ilerleyen günlerde çalışan sayısını daha da artıracağı tahmin edilen Penti, arama motorlarına sık sık konu olmaya başladı.

Penti’de çalışma fırsatı elde etmek isteyenler için şu pozisyonlar bulunuyor:

  • Mağaza müdürü: Mağazalarda operasyonu yönetmek ve satış hedeflerini gerçekleştirmekten sorumlu.
  • Satış danışmanı: Mağaza içi operasyonlardan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürün satışı yapmaktan sorumlu:
  • Depo görevlisi: Depo operasyonlarını yönetmekten, stok takibi yapmaktan ve sevkiyat sürecine destek olmaktan sorumlu.

PENTİ İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

Penti’de çalışmak isteyen kişilerin belirli kriterleri karşılamaları gerekiyor. Başvuru şartları ise çalışılmak istenilen pozisyona bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Özellikle mağaza müdürü pozisyonu için deneyim şartını ilk sırada değerlendiren Penti, diğer pozisyonlarda tecrübesiz kişilere de şans vermeyi tercih ediyor.

PENTİ’DE YARI ZAMANLI ÇALIŞMA VAR MI?

Penti mağazaları eğer bir AVM’nin içinde ise hem hafta içi hem de hafta sonu açık oluyor. Caddelerde bulunan Penti mağazalarının ise genel olarak pazar günleri kapalı oldukları biliniyor.

Mağazaların yoğunluklarına bağlı olarak dönem dönem part- time elemanlara da ihtiyaç duyan Penti, söz konusu yarı zamanlı iş ilanlarını da kariyer platformları üzerinden yayınlıyor.

PENTİ PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Penti’de kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişi öncelikle firmanın maaş politikası ile ilgili sorgulamalarda bulunuyor. Firmanın 2024 yılı itibari ile personellerine aylık olarak ne kadar ödediği merak ediliyor.

Her firmada olduğu gibi Penti’de de maaşlar, pozisyonlara bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ayrıca çalışanın eğitim seviyesi, mağazacılık deneyimi ve diğer kişisel özellikleri de aylık kazancı üzerinde etkili oluyor.

Maaş ödemesinin yanı sıra yemek, ulaşım gibi yan hakları da çalışanlarına tanımlayan Penti, ayrıca çalışanlarının prim sistemi çerçevesinde yüksek kazançlar elde etmelerine de imkan tanıyor.