Ülkemizin en çok tercih edilen finans kuruluşlarından olan QNB Finansbank, 26 Ekim 1987 tarihinde İstanbul’da kurulmuştur. Büyük Türk şirketlerine toptan bankacılık hizmetleri vermeye ve özellikle de ticari faaliyet ve işletme sermayesi finansmanı yapmaya odaklanmış olan banka, sektörün en başarılı isimleri arasında yer almaktadır.

Bireysel ve ticari olmak üzere pek çok kredi ve kredi kartı kampanyası bulunan yanı sıra emekliler için de karşılıksız ödeme kampanyaları geliştiren QNB Finansbank, yalnızca tüketiciler tarafından değil iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından da yakından takip edilmektedir. Bankada kariyer yapmak isteyen pek çok kişi arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalar gerçekleştirmektedir.

QNB Finansbank’ta çalışmanın yollarını arayan pek çok kişi bankanın güncel personel alımı ilanlarını yakından takip etmektedir. Peki, QNB Finansbank’a nasıl iş başvurusu yapılır? QNB Finansbank çalışma ortamı nasıl? QNB Finansbank personel maaşları ne kadar? İşte QNB Finansbank’ın kariyer fırsatlarına ve çalışma ortamına dair tüm merak edilenler…

Qnb Finansbank Iş Başvurusu

QNB FİNANSBANK İŞ BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

QNB Finansbank’ta kariyer yapmanın yollarını arayan pek çok kişi, hangi kriterleri karşılamaları gerektiğini merak etmektedir.

QNB Finansbank iş başvuru süreci kapsamında değerlendirilen kriterler, başvuru yapılan pozisyona bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Adayların pozisyona bağlı olarak ön lisans veyahut da lisans mezunu olmaları istenmektedir. Yanı sıra bazı pozisyonlar için İngilizce ya da Arapça gibi yabancı dil bilgisine önem verilmektedir.

Akademik şartların yanı sıra; adayların takım çalışmasına yatkınlıkları, iletişim becerileri, sonuç odaklı olup olmamaları ve öğrenmeye açıklıkları da QNB Finansbank’ın iş başvurularını değerlendirirken göz önünde bulundurduğu kriterler arasında yer almaktadır.

QNB FİNANSBANK İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank’a iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler bankanın internet sitesinde yer alan ‘Kariyer’ ekranını görüntülemelilerdir. Kariyer sekmesinin açılan ekranında bankanın personele ihtiyaç duyduğu bölümler görüntülenecektir. Söz konusu açık pozisyonlara başvuru formunu doldurarak online ortamda başvuru yapılması mümkündür.

QNB FİNANSBANK İŞE ALIM SÜRECİ

QNB Finansbank’ın resmi web sitesinde yer alan ‘Kariyer’ ekranı üzerinden online başvurularını tamamlayan adaylar banka yönetimi tarafından ön değerlendirmeye alınacaklardır. Ön değerlendirme sürecinden başarılı bir şekilde ayrılan adaylar için yetkinlik bazlı mülakatlar düzenlenecek ve sonrasında ise referans kontrolü yapılacaktır. Uygun bulunan adaylara iş teklifi yapılacak ve adayın yanıtına bağlı olarak işe giriş gerçekleştirilecektir.

QNB FİNANSBANK PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

QNB Finansbank geniş bir hizmet ağına sahiptir. Dolayısı ile de banka bünyesinde çalışan personellerin maaşları, pozisyonlarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Yanı sıra eğitim, deneyim ve kişisel özellikler de personel maaşlarının belirlenmesinde etkilidir.

QNB FİNANSBANK İŞ POZİSYONLARI

QNB Finansbank’ın personel kadrosunda yer almak isteyen birçok kişi hangi pozisyonlara başvuru oluşturabileceğini merak etmektedir.

QNB Finansbank’ın sıklık ile personel alımı gerçekleştirdiği bazı pozisyonlar şu şekilde sıralanabilir:

TCDD'ye 109 yeni işçi alınacak TCDD'ye 109 yeni işçi alınacak
  • Kobi bankacılığı portföy yönetmeni
  • Saha müşteri danışmanı
  • Çözüm merkezi müşteri danışmanı
  • Akreditif ve harici garantiler yetkilisi
  • Tüzel/ bireysel satış temsilcisi
  • Perakende krediler merkezi izleme görevlisi
  • Hesap mutabakatı uzmanı/ uzman yardımcısı
  • Özel bankacılık portföy yönetmen
  • Telefon bankacılığı müşteri danışmanı
  • Müşteri hizmetleri temsilcisi
  • Operasyon saha destek görevlisi
  • Tele satış görevlisi
  • Müşteri geri kazanım ve tutma görevlisi
  • Ticari bankacılık portföy yönetmeni
  • Çağrı merkezi görüntülü işlemler müşteri danışmanı