Sağlık-Sen'den dikkat çeken bir adım geldi. Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi aldığı kararla, sendikaya üye şartı aramaksızın Ankara'ya vaka getiren 112 çalışanlarını, Sağlık-Sen Ulus Otel ve Sağlık-Sen Kızılay Otel’de ücretsiz ağırlayacak. Sendika, görevini yaparken kalacak yer bulmakta zorlanan sağlık çalışanlarına, rahatlıkla konaklayacakları yer imkanı sunuyor.

Mart ayında alınan bu kararla, o günden bu yana Sağlık-Sen Oteller, Ankara’ya vaka getiren 112 çalışanlarının “Evi” oldu. 

Türkiye'nin çeşitli noktalarından Ankara vaka getiren 112 çalışanları, vakaya bıraktıktan sonra Sağlık-Sen otellerinde dinlendikten sonra yola rahatlıkla devam edebilecekler.

SGK Hasta Alt Bezi Ödemesi Nasıl Alınır? SGK Hasta Alt Bezi Ödemesi Nasıl Alınır?

Mardin'den Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanı Ömer Beşer, verdiği bu hizmetten dolayı oduyduğu memnuniyeti dile getirerek Sağlık- Sen'e teşekkür etti.

'DAHA ÖNCE CAMİDE KALIYORDUK' 

Afyonkarahisar 112 çalışanı Can Çiçeklitaş ise, il dışı nakillerde Ankara’ya çok sık hasta getirdiklerini belirterek, Sağlık-Sen otellerden önce kalacak yer konusunda sorun yaşadıklarını belirtti. Çiçeklitaş, “Önceden Ankara’ya hasta getirdiğimiz de yada Ankara’dan hasta almaya geldiğimizde bekleme sürecinde kalacak yer bulamıyorduk. Ya camiye gidiyorduk ya da bir bankta oturup kalıyorduk. Artık Sağlık-Sen otellerinde ücretsiz konaklayabiliyor, dinlenerek yorgunluğumuzu atabiliyoruz. Ayrıca ambulansımızı da koyacak yer arama derdinde de kurtulduk” ifadelerini kullandı.