Temmuz 2003 tarihinde İstanbul’da kurulan Sürat Kargo, ülkemizin en çok tercih edilen kargo şirketleri arasındadır. 750’ye yakın şubesi ve acentası, 15 adet bölge müdürlüğü, 25 adet transfer merkezi, 3 bini aşkın aracı, 5 bini aşkın personeli ve bin 100’ün üzerinde mobil dağıtım alanı bulunan Sürat Kargo, Türkiye’nin dört bir yanına gönderi teslimatı gerçekleştirmektedir.

Ülkemizin yanı sıra 228 farklı dünya ülkesine de hizmet götüren Sürat Kargo, tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan binlerce kişi tarafından da yakından takip edilmektedir. Sürat Kargo’da kariyer yapma fırsatını yakalamak isteyen pek çok kişi, arama motorlarında firmanın istihdam imkanlarına yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Gelişimini sürdüren Sürat Kargo, sık sık personel alımı ilanları yayınlamaktadır. Peki, Sürat Kargo’nun personel alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Sürat Kargo personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Sürat Kargo Iş Başvurusu

SÜRAT KARGO İŞ İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Sürat Kargo’da kariyer yapma şansı yakalamak isteyen birçok kişi, firmanın iş ilanlarının nereden yayınlandığını merak etmektedir.

Sürat Kargo personel alımı ilanları zaman zaman firmanın resmi web sitesi üzerinden zaman zaman ise kariyer platformları üzerinden yayınlanmaktadır. Kariyer.net, eleman.net, secretcv ve LinkedIN gibi popüler kariyer platformları aracılığı ile Sürat Kargo’nun güncel iş ilanlarını görüntülemek mümkündür.

Sürat Kargo’nun açık pozisyonları için hem firmanın web sitesi üzerinden hem de kariyer platformları üzerinden başvuru oluşturulması mümkündür. Ayrıca açık pozisyonun bulunduğu Sürat Kargo şubesine gidip form doldurarak da iş başvurusu oluşturulabilmektedir.

Sürat Kargo’nun insan kaynakları departmanı yapılan iş başvurularını zaman kaybetmeden değerlendirmeye almaktadır. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar yüz yüze görüşmeye davet edilmektelerdir. Mülakatın olumlu sonuçlanması halinde personeller eğitimlere tabi tutularak iş başı yapmaktalardır.

SÜRAT KARGO İŞ POZİSYONLARI

Sürat Kargo’da çalışmak isteyen pek çok kişi firmanın hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirdiğini merak etmektedir.

Sürat Kargo’nun sıklık ile yeni personellere ihtiyaç duyduğu bazı pozisyonlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Kurye
  • Aktarma sorumlusu
  • Aktarma müdürü
  • Araç ve kargo takip görevlisi
  • Bilgi işlem sorumlusu
  • Sürücü
  • Uzun hat sürücüsü
  • Satış pazarlama sorumlusu
  • Şube yöneticisi
  • Bilgisayar operatörü

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA ŞARTLARI VE PERSONEL MAAŞLARI

Sürat Kargo’da tam zamanlı çalışanların haftalık çalışma süresi 45 saat olarak belirlenmiştir. Hafta içi saat 09:00 ila saat 18:30 aralığında hizmet veren Sürat Kargo, cumartesi günleri ise 09:00 ila 14:30 saatleri arasında açıktır. Pazar günleri ise Sürat Kargo çalışanları için tatil günüdür.

Sürat Kargo’da çalışanlara maaşlarına ek olarak yemek kartı imkanı tanınmaktadır. Ayrıca çalışılan pozisyona bağlı olarak prim ödemesi de gerçekleştirilmektedir. Ek olarak çalışanlarının yol masraflarını da üstlendiği bilinen firma, tüm bu imkanları ile iş arayışı içerisinde olanlar için cazip bir seçenektir.

SÜRAT KARGO İŞ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sürat Kargo’da çalışmak isteyen kişiler belirli kriterler çerçevesinde değerlendirilirler. Öncelikle adaylarda açık iş pozisyonuna bağlı olarak eğitim şartı göz önünde bulundurulmaktadır. Yanı sıra firmanın personel kadrosuna dahil olmak isteyen kişilerde; ekip çalışmasına yatkınlık, müşteri ve sonuç odaklı çalışma, yoğun iş temposuna ayak uydurma gibi kriterler de aranmaktadır.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak

SÜRAT KARGO PART- TİME ÇALIŞMAYA İMKAN TANIYOR MU?

Sürat Kargo genel olarak tam zamanlı çalışma sistemini benimsemiş olsa da yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde part- time olarak çalıştırmak üzere yeni personellere de ihtiyaç duymaktadır.