Fernas Madencilik işçileri bu kez da sahnede seslerini duyurdu Fernas Madencilik işçileri bu kez da sahnede seslerini duyurdu

TEİAŞ, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 240 tekniker alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarih 9 Ağustos 2024 olarak duyruldu. 

ALINACAK POZİSYON VE BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, Zonguldak ve Kastamonu dahil birçok ilde personel alımı yapacak. Alınacak pozisyonlar ve başvuru şartları açıklandı. TEİAŞ, 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre tekniker alımı yapacak. Alınacak 240 teknikerin branşları ise şu şekilde:

5 Harita Teknikeri

18 Elektronik Teknikeri

217 Elektrik Teknikeri

Başvurular, 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. İşe alınacak teknikerlerin çalıştırılacakları iller ve diğer detaylar TEİAŞ'ın internet sitesinde ilan edilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Durumları başvuru şartlarına uygun olanlar, ilanın İŞKUR'un internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren (5-9/08/2024 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden "İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya eDevlet üzerinden başvurularını yapabilecektir.

Adaylarda aranacak şartlar İşkur iş ilanlarında ve Şirketimiz internet sitesinde (www.teias.gov.tr) ilan edilecektir.

SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLARIN BELİRLENMESİ:

İŞKUR'a başvuru yapan adaylardan;

- 2022 yılı KPSS P93 puan türünden altmış (60) ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının dört (4) katı aday;

- Öncelik hakkına sahip olarak başvuran adaylardan talep şartlarına uygun olanlar arasından, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgenin tarihi esas alınarak ve eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday ayrı listeler hâlinde Şirkete gönderilecek ve talep şartlarına uyan adayların tamamı sözlü sınava davet edilecektir.