Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı! Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı!

Kahramanmaraş merkezli Beydağ Tekstil firması çalışanlarına verdiği sosyal destekle sosyal medya kullanıcılarının takdirini topladı. Şirket, Kurban Bayramı öncesinde çalışanlarına 5000 TL bayram harçlığı vererek dikkat çekti. Ayrıca, yılda dört kez sosyal yardım ve her ay 3 bin TL market çeki verileceği duyuruldu.

Kahramanmaraş merkezli Beydağ Tekstil, bayram öncesi çalışanlarına jest yaptı.

BEYDAĞ TEKSTİL FİRMASININ ÇALIŞAN DESTEĞİ GÜNDEM OLDU

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kurban bayramı harçlığı 5000 TL, ayrıca yılda 4 defa sosyal destek verilecek.

  • Her ay 3000 TL market Çeki
  • Evlenen Çalışanlara Yarım Altın
  • Baba veya anne olanlara çeyrek altın
  • Çalışanın çocuklarına burs
  • İlk defa ev alana 1 adet cumhuriyet altını
  • Her ay 1 kg et yardımı
  • Her yıl 1 defaya mahsus olmak üzere ısınma yardımı

Pozisyon fark etmeksizin tüm işçilerine maaşlarına ek Kurban Bayramı’nda 5 bin TL ikramiye vereceğini açıkladı.

HER AY 1 KG ET

Kararlarının yıl sonuna kadar olduğunu vurgulayan Beydağ Tekstil, ayrıca yılda 4 defa sosyal yardım yapacağını, her ay 3 bin TL market çeki verileceğini, yeni evlenen çalışanlarına yarım cumhuriyet altın hediye edeceğini, yeni çocuğu olan çalışanlarına çeyrek altın hediye edeceğini, çocuğu üniversiteye giden ve üniversite sınav sonucunda sıralaması 100 binin altında olan kişilere burs vereceğini, ilk defa ev alan çalışanına 1 adet cumhuriyet altını hediye edeceğini, her ay 1 kg et yardımı yapacağını ve bir defaya mahsus ısınma yardımı yapacağını duyurdu.

HER YIL SOSYAL DESTEK SAĞLANIYOR

PD’ye konuşan şirket temsilcisi, ilanın sosyal medyada gündem olması üzerine bu yardımları her yıl yaptıklarını, yeni bir gelişme olmadığını söyledi.

Şirketin çalışanlarına yönelik jesti, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Çalışanlara yapılan bu özel tebrik, sektördeki diğer firmalara da örnek olacak nitelikteydi. Gösterilen bu özen ve ilgi, çalışanların motivasyonunu artırmaya yönelik önemli bir adım oldu.

BEYDAĞ TEKSTİL FİRMASI

Şirket 1996 yılında kuruldu. BEYDAĞ TEKSTİL Türkiye’nin güney bölgesinde önde gelen örme kumaş üreticisi ve ihracatçı firmasıdır.