Konya'da çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşen işçi, hayatını kaybetti. Meram ilçesinde 6 katlı bir apartmanın inşaatında çalışan Mustafa Bitmiş (43), 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Bitmiş'in ölümünün nedenini belirlemek üzere cenazesini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

Diğer bir iş kazası da İstanbul'dan geldi. Esentepe'de bir inşaat alanında çalışan Zain ALİ (E-24), dün saat 09.30 sıralarında toprak zemin üzerinde yürürken ayağının kayması sonucu düştü ve yaralandı. Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan muayenede sol kolunda kırık tespit edildi ve ortopedi servisinde gözlem altına alındı.

insaat222.jpg

MEVSİMLİK İŞÇİLERE SİLAHLI SALDIRI

Samsun’da işçi temini ve kiralamayla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklanan husumetten dolayı mevsimlik işçilerin kaldığı eve pompalı tüfekli saldırı düzenleyen 3 kişi yakalandı. 

Konu zam olunca kapılar kapanıyor! Konu zam olunca kapılar kapanıyor!

Samsun'un Salıpazarı ilçesindeki Yavaşlar Mahallesi'nde, mevsimlik işçilerin kullandığı eve pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Olay sırasında evde kimse olmadığı, ancak pencere camında maddi hasar meydana geldiği öğrenilmiş. Polis soruşturması sonucunda, şüphelilerin olay yerinden araçla kaçtıkları tespit edilmiş. Yapılan takip ve çalışmalar sonucunda, Y.D, H.K ve yaşı 18'den küçük olan G.Y. gözaltına alınmış, firari 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayın, işçi temini ve kiralamayla ilgili taraflar arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı ortaya çıkmış ve soruşturma devam ediyor.