Fernas Madencilik işçileri bu kez da sahnede seslerini duyurdu Fernas Madencilik işçileri bu kez da sahnede seslerini duyurdu

İlk şubesini 2017 yılında Ankara’da açmış olan Dürümle, kısa süre içerisinde tüketicilerin beğenilerini toplamış ve bu kapsamda da Türkiye’nin birçok yerine şube açmaya başlamıştır.

Dürümle’nin müşteri hizmeti odaklı misyonu ve kaliteli ürünleri yalnızca tüketicilerin değil girişimcilerin de dikkatlerini çekmeye başladı. Bu kapsamda arama motorlarında ‘Dürümle bayiliği’ başlığına yönelik sorgulamalar hızlandı. Bizler de bu içeriğimizde lezzetli dürümleri ile adından söz ettiren Dürümle’nin bayilik fırsatlarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

Dürümle Bayilik 2

Dürümle Bayilik Şartları Nelerdir?

Dürümle bayiliği şartları birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Yeme- içme sektöründe hizmet vermenin ve dolayısı ile de yüksek kazançlar elde etmenin yollarını arayan birçok kişi, arama motorları üzerinden firmanın bayilik fırsatına dair sorgulamalarda bulunmaktadır.

Dürümle 2021 yılına kadar bayilik vermeyen bir marka iken bugün Türkiye’nin pek çok noktasında tüketici ile buluşmaktadır. Markanın bayilik şartları ise şu şekildedir:

  • Sektör kapsamında tecrübeye sahip olmak,
  • Finansal birikime sahip olmak,
  • Bayinin yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede açılması,
  • Dükkanın, firma tarafından belirlenmiş olan metrekare ve lokasyon şartlarına uyması.

Dürümle Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Dürümle bayilik ücreti girişimciler tarafından oldukça merak edilmektedir. Popülerlik kazanmış olan markaya bağlı olarak kazanç elde etmek isteyen birçok kişi, 2024 yılı Dürümle bayilik ücretine yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır. Ancak bazı kaynaklara göre firmanın 2023 yılı franchise bedeli 300 bin TL civarındaydı.

Dürümle’den bayilik alabilmek için bayilik ücretinin yanı sıra firmanın isim hakkının da karşılanması gerekmektedir. Tüm bu ücretler, dükkanın açılmak istendiği lokasyona, şubenin büyüklüğüne ve diğer faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ancak firma bayilik ücretine dair güncel bilgiyi henüz paylaşmamıştır. Dolayısı ile bu bilgiye ulaşılabilmesi için marka ile doğrudan iletişim kurulması gerekmektedir.

Dürümle Franchise Nasıl Alınır?

Dürümle bayiliği almak için firmanın web sitesine giriş yapılması ve ardından da açılan ekranda yer alan ‘Franchising’ kategorisinin tıklanması gerekiyor. Söz konusu kategori üzerinden bayilik başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekiyor.

Dürümle yetkilileri franchise başvurularını kısa süre içerisinde değerlendirmekte ve olumlu başvurulara dönüş yapmaktadır. Başvuru sahibi ile iletişime geçildikten sonra şartlar ve ücret ile ilgili bilgilendirmelerde bulunulur. Tarafların sözlü olarak anlaşmaya varmaları halinde yazılı sözleşme düzenleniyor.

Dürümle Kaç Tane Bayisi Var?

Dürümle bayi sayısı, bir hayli merak edilmektedir. Hem markanın lezzetlerini beğenen tüketiciler hem de markadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler, firmanın toplamda kaç şubesinin olduğunu öğrenmek adına sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Dürümle’nin Türkiye geneli bayi sayısı ortalama olarak 64 tanedir. Firmanın yurt dışında şube açıp açmayacağı ise henüz bilinmemektedir.

Dürümle Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Dürümle müşteri hizmetleri iletişim numarası üzerinden online siparişler ile ilgili bilgi alınabiliyor. Yanı sıra yine aynı iletişim hattı üzerinden şubelere yönelik dilek ve şikayetler de iletilebiliyor.

Dürümle’nin aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0312 387 07 33’ şeklindedir. Firmaya ayrıca ‘[email protected]’ mail adresi aracılığı ile de erişim sağlanabilmektedir. Her iki iletişim kaynağı üzerinden bayilik hizmetine yönelik bilgi almak mümkündür. Ancak müşteri hizmetleri yetkilisi geniş kapsamlı bayilik bilgilendirmesi için kişiyi ya firmanın mail adresine ya da web sitede yer alan bayilik başvuru formuna yönlendirecektir.