10 Aralık 2013 tarihinde hizmet vermeye başlayan Ekrem Coşkun Döner markası, Konyaspor taraftarı olan Ekrem Coşkun tarafından kurulmuştur. Ana merkezi Konya’da bulunan marka, uygun fiyatlı menüleri ile dikkat çekmektedir.

Günümüzde önemli bir popülaritesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, ayrıca bayilik hizmeti de sunarak geniş kitlelere ulaşmıştır. Peki, Ekrem Coşkun Döner bayiliği nasıl alınır? Ekrem Coşkun Döner bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte ayrıntılar…

Ekrem Coşkun Döner Bayilik 2

Ekrem Coşkun Döner Bayilik Şartları Nelerdir?

Ekrem Coşkun Döner bayiliği şartları, yemek sektöründe hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından sık sık araştırılmaktadır. Markanın bayilik şartları dönem dönem güncellenmekte olup son açıklamalarda şu kriterlerin göz önünde bulundurulduğu belirtilmiştir:

  • Eğer dükkan küçük bir ilde açılacak ise yalnızca merkez lokasyonun tercih edilmesi,
  • Finansal birikime sahip olunması,
  • Kredi puanının yüksek olması,
  • Bayinin açılmak istendiği bölgede markaya ait bir şubenin bulunmaması,
  • Başvuru sahibinin sicilinin temiz olması.

Ekrem Coşkun Döner Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Ekrem Coşkun Döner bayilik ücreti de girişimcilerin çeşitli kaynaklar üzerinden yaptıkları sorgulamalar arasında yer almaktadır.

2023 yılı verilerine göre Ekrem Coşkun Döner bayiliği için bayilik ücretinin yanı sıra 250 bin TL civarında olan isim hakkının da karşılanması gerekmektedir. Söz konusu isim hakkı bedelinin 2024 yılı itibari ile artmış olduğu tahmin edilmektedir. Aynı şekilde geçtiğimiz yıl ortalama 600 bin TL civarında olan bayilik ücretinin de bu sene itibari ile artmış olduğu düşünülmektedir.

WOMEN-UP projesi nedir? WOMEN-UP projesi nedir?

Ekrem Coşkun Döner Franchise Nasıl Alınır?

Ekrem Coşkun Döner bayiliği almak için yukarıda sıralamış olduğumuz başvuru şartlarının sağlanıyor olması gerekmektedir. Bayilik başvurusu için Ekrem Coşkun Döner firmasının resmi web sitesinde yer alan bayilik başvuru formunun doldurulması zorunludur. Formda yer alan bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmaması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır. Olumlu sonuçlanan değerlendirmeler neticesinde ise kısa süre içerisinde başvuru sahibi ile irtibat kurulacaktır.

Ekrem Coşkun Döner Kaç Tane Bayisi Var?

Ekrem Coşkun Döner bayi sayısı hem firmanın lezzetlerinden mahrum kalmak istemeyen tüketiciler hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

2023 yılı verilerine göre ülkemizin çok çeşitli noktalarında hizmet sunan Ekrem Coşkun Döner’in toplamda 250’nin üzerinde şubesi bulunmaktadır. Geçtiğimiz yıl 68 ilde hizmet veren markanın ilerleyen süreçlerde 81 ilin tamamında var olmayı planladığı bilinmektedir.

Ekrem Coşkun Döner Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Ekrem Coşkun Döner müşteri hizmetleri iletişim numarası markaya ilgi duyan birçok kişi tarafından sık sık sorgulanmaktadır. Müşteriler dilek, şikayet ve önerilerini iletebilmek, girişimciler ise markanın bayilik hizmeti ile ilgili bilgi alabilmek amacı ile söz konusu iletişim numarasına ihtiyaç duymaktalardır.

Ekrem Coşkun Döner’in aktif olarak kullanmaya devam ettiği müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0332 355 77 77’ şeklindedir. Ayrıca firmaya her türlü dilek, şikayet ve öneri için e- posta aracılığı ile de ulaşmak mümkündür. Markanın e- posta adresi ise ‘[email protected]’ şeklidedir. Gerekli görülmesi halinde firma yetkililerine ‘0332 503 15 15’ numaralı faks üzerinden de erişim sağlanabilmesi mümkündür.

Ekrem Coşkun Döner markasına firmanın tüm iletişim kanalları aracılığı ile erişim sağlanabilmektedir. Ancak bayilik başvurusu için mutlaka firmanın resmi web sitesinde bulunan bayilik başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir.