Dünyanın en popüler kahve markalarından olan Gloria Jeans, 1979 yılında Chicago’da kurulmuştur. O dönemlerde kahve satışının yanı sıra hediyelik eşya satışı da yapan firma, günümüzde bir kahve zinciri olarak hizmet vermeye devam etmektedir.  

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de çok çeşitli noktalarda kahve tutkunlarına hizmet veren Gloria Jeans tüketicilerin yanı sıra girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. ‘Gloria Jeans bayiliği’ başlığı altında sık sık sorgulamaların yapıldığı bilinmektedir. Peki, Gloria Jeans bayilik başvurusu nereden yapılır? İşte konuya dair merak edilenler…

Gloria Jeans Bayilik

Gloria Jeans Bayilik Şartları Nelerdir?

Gloria Jeans bayiliği şartları girişimciler tarafından merak edilmektedir. Firma, bayilik talep eden kişilerin öncelikle belirli kriterleri sağlamalarını ardından da başvuru yapmalarını istemektedir.

Gloria Jeans’in 2024 yılı bayilik başvuru şartları şu şekildedir:

  • Finansal birikime sahip olunması,
  • Bayiliklerin büyük şehirlerde açılması,
  • Başka bir firmanın ürünlerinin satılmayacağının garanti edilmesi,
  • Bayiliklerin genç nüfusun fazla olduğu bölgelerde açılması (lise ve üniversitelerin bulunduğu bölgeler).

Gloria Jeans Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Gloria Jeans bayilik ücreti girişimciler tarafından arama motorları aracılığı üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın 2024 yılı bayilik ücretine ilişkin net bir bilgi olmasa da geçtiğimiz yılın verileri girişimcilere fikir vermektedir.

Gloria Jeans bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkının da ödenmesini talep etmektedir. Yanı sıra dükkanda olması gereken ekipmanların da bayi sahibi tarafından karşılanması gerekmektedir. 2023 yılında bayilik ücreti için 600 bin TL civarında bir ödeme talep eden firmanın bu sene bu ücreti güncellemiş olduğu tahmin edilmektedir.

Gloria Jeans Franchise Nasıl Alınır?

Gloria Jeans bayiliği almak için yapılması gerekenler birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Özellikle genç nüfusun yoğun olduğu bölgelerde yaşayan ya da yaşamayı düşünen pek çok girişimci, Gloria Jeans’ten nasıl bayilik talep edebileceğini öğrenmek üzere sorgulamalarda bulunmaktadır.

Gloria Jeans bayilik için öncelikle yukarıda sıralamış olduğumuz başvuru şartlarının sağlanmasını talep etmektedir. İlgili şartları sağladığını düşünen kişiler firmanın resmi web sitesinin açılan ekranında yer alan ‘Francising’ kategorisinde bulunan bayilik başvuru formunu doldurmalılardır. Formda kişisel bilgilerin yanı sıra ne kadarlık bir yatırımın düşünüldüğüne dair de birtakım bilgiler bulunmaktadır. Verilen bilgiler neticesinde başvurunun olumlu değerlendirilmesi halinde kişiye firma yetkilileri tarafından dönüş yapılacaktır. Tarafların anlaşmaları halinde bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Zamlı maaşı beğenmeyen çalışanın açtığı dava sonuçlandı! Zamlı maaşı beğenmeyen çalışanın açtığı dava sonuçlandı!

Gloria Jeans Kaç Tane Bayisi Var?

Gloria Jeans bayi sayısı, markanın kahvelerini seven veyahut da ilk kez denemek isteyen birçok tüketici tarafından merak edilmektedir. Bulundukları noktalara en yakın Gloria Jeans şubesini tespit etmek isteyen tüketiciler, arama motorları üzerinden konuya dair sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Gloria Jeans’in Türkiye genelinde 85’ten fazla şubesinin olduğu bilinmektedir. Markanın dünya genelinde ise bin 200’ü aşkın şubesi bulunmaktadır.

Gloria Jeans Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Gloria Jeans müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 532 56 78’ şeklindedir. Firmanın mail adresi ise [email protected]’dir. Bu iki kanal üzerinden de firma ile iletişime geçilmesi mümkündür. Müşteriler ilgili iletişim kanallarını kullanarak şikayet, dilek ve önerilerini muhataplarına bildirebilmektelerdir. Girişimciler ise bayilik sürecine dair bilgi alabilmektelerdir. Ancak bayilik başvurusunun telefon veyahut da mail üzerinden tamamlanması söz konusu değildir. Her hâlükârda firmanın web sitesinde yer alan başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.