Emekliler için elini taşın altına koyan başlıca özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, bayram öncesi sürpriz bir açıklamada daha bulundu. Düzenlemiş olduğu emekli ek ödeme kampanyaları ile yüzleri güldüren banka, ayrıntıları aktardı.

Web sitesi aracılığı ile paylaşmış olduğu emekli ek ödeme kampanyalarının başvurulara açık olduğunu bildiren Yapı Kredi Bankası, söz konusu kampanyalara bağlı olarak 18 bin TL’ye kadar ek ödeme hizmetinin alınabileceğini ifade etti.

Emekli Promosyon

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI HAZİRAN 2024

Yapı Kredi Bankası ay sonuna kadar maaş hesaplarını taşıyan emeklilere şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacak:

  • Maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 6.250 TL
  • Maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 10.000 TL
  • Maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 12.500 TL
  • Maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 15.000 TL

Emekli maaşını taşıdıktan sonra iki adet fatura ödeme talimatı verenlere 1.500 TL, kredi kartından 1.000 TL’lik harcama yapanlara 1.000 TL ve mobil uygulamayı kullananlara 500 TL olmak üzere toplamda 3 bin TL daha ödenecektir.

Günde 44 TL ödeyen emekliye 25 bin TL destek! Şart yok, kefil yok Günde 44 TL ödeyen emekliye 25 bin TL destek! Şart yok, kefil yok

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Yapı Kredi Bankası’nın 15 bin TL’lik üst limit ve 3 bin TL’lik ek ödeme fırsatları ile duyurmuş olduğu emekli kampanyaları, milyonların dikkatlerini çekmeyi başardı. Son dönemlerde ekonomik şartların ağırlaşmasından ötürü ay sonlarını getirmekte güçlük çeken ve bu neden ile de bankanın bu desteğine bir hayli ihtiyaç duyan emekliler, kampanyalara nasıl başvuru yapabileceklerini merak ediyorlar.

Emekliler için Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan promosyon kampanyasına; bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı veya şubeler aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Maaş hesabını bu iletişim kanallarının herhangi biri aracılığı ile banka bünyesine taşıyan emeklilerin promosyon için ek bir başvuru yapmalarına ihtiyaç duyulmamaktadır. Fatura ödeme talimatları da yine bu kanallardan biri kullanılarak verilebilmektedir.