Birçok faktörün etkisi ile ağırlaşan gündelik hayat şartları, özellikle emeklilerin bütçeleri üzerinde deprem etkisi yarattı. Ocak ayında aldıkları maaş zamlarını yeterli bulmayan emeklilerin ek düzenleme talepleri de yetkililerden geri dönerken bu süreç en temel ihtiyaçların dahi ikinci plana atılmasına sebep oldu.

Uzun bir süredir içinde bulundukları zorlu ekonomik şartlar sebebi ile bütçe desteğine ihtiyaç duyan emekliler neler yapabileceklerini araştırırlarken beklenen müjdeli haber Vakıfbank’tan geldi.

Kamu bankacılığı sektörün en çok talep görenleri arasında yer alan Vakıfbank, emeklilerin de yararlanabilecekleri yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini bildirdi. Söz konusu kredi kampanyası çerçevesinde müşterilerine ödeme kolaylığı da sağlayacağını belirten kamu bankası, kampanyasına dair tüm ayrıntıları paylaştı.

Günde 44 TL ödeyen emekliye 25 bin TL destek! Şart yok, kefil yok Günde 44 TL ödeyen emekliye 25 bin TL destek! Şart yok, kefil yok

Emekli Ihtiyaç

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ 2024

Emeklilerin en çok tercih ettikleri bankalar arasında yer alan Vakıfbank, mayıs ayında da milyonlarca tüketicinin bütçesini rahatlatmak üzere pek çok kampanyaya imza attı. Bu kapsamda nakit desteğine ihtiyaç duyan emeklileri ve diğer vatandaşları da unutmayan banka, esnek ödeme planlı yeni kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Web sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu yeni kredi kampanyası kapsamında 18 yaşın üzerinde olan ve belirli bir geliri bulunan herkese nakit desteği vereceğini belirten Vakıfbank, üst destek limitini 125 bin TL olarak bildirdi. Kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısının 36 ay olduğunu ifade eden Vakıfbank, başlangıç faizini ise yüzde 5,40 olarak açıkladı.

Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanacak olan emekliler ve diğer tüketiciler, kredi borçlarını 3 ayda bir olacak şekilde ödeyebilecekler.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan ihtiyaç kredisine nasıl başvuru yapılabileceği birçok kişi tarafından merak edildi. Bu kampanyası için başvuruları SMS üzerinden kabul etmeye devam ettiğini ifade eden kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın ilgili ihtiyaç kredisi aracılığı ile bütçelerini toparlamak isteyen tüketicilerin; cep telefonlarının mesajlar kısmından ‘KREDİ, T.C. kimlik no, doğum tarihi (günayyıl), aylık gelir’ formatına uygun bir metin düzenlemeleri ve o metni 5724’e göndermeleri gerekiyor.