Öz Gıda İş'ten birlik beraberlik vurgusu

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, birlik ve beraberlik mesajı vererek tüm Müslümanların Kurban Bayramı’nı kutladı. Çukutli, “Bayramlar, bir araya gelerek güzellikleri paylaşmanın, sevinçleri çoğaltmanın, birlik içinde olmanın ve dostluk bağlarını güçlendirmenin zamanıdır. İslam dünyası olarak uzun zamandır acı olaylarla yüzleşiyoruz. Yemen'den Filistin'e, Suriye'den Doğu Türkistan'a kadar birçok yerde yaşanan trajediler, yüreklerimizi dağlıyor ve vicdanlarımızı sızlatıyor. Masum insanların hedef alındığı saldırılar, sadece bölgeyi değil, tüm insanlığı derinden etkiliyor. Ancak, umut ve dayanışma duygularımızı yitirmeden, daha adil ve barış dolu bir dünya için çaba göstermeye devam etmeliyiz” dedi.

DİSK’TEN BAYRAM KUTLAMASI

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ise, Demokratik, özgür, bağımsız; barışın, kardeşliğin, adaletin ve hukukun egemen olduğu bir ülkede olan inanç ve özlemimizle dininizi kutlarız” mesajını paylaştı.

ŞEKER İŞ’TEN MESAJ

Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök de, “Bu mübarek günlerde en büyük duamız; asırlardır birlikte saf tutarak, birlikte zaferler kazanıp, birlikte heyecan duyarak, birlikte ağlayıp, birlikte gülerek pekiştirdiğimiz Türk Milletinin kardeşliğinin sadece bu günlerde hatırlanmayıp her zaman ve her daim birlik ve beraberlik içinde olmasıdır.Yakın coğrafyamızda başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyanın pek çok yerinde kan akarken, zulüm, her rengiyle kardeşlerimizi inletirken, yoksulluk en ağır şekilde hükmünü sürerken, Kurban Bayramının, idrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdu” dedi.

PALANDÖKEN, “Emekli Çalıştıran İşverenlere SGK Destek Primi Kaldırılmamalı” PALANDÖKEN, “Emekli Çalıştıran İşverenlere SGK Destek Primi Kaldırılmamalı”

Öz Orman İş’ten Bayram paylaşımı

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurban Bayramımız mübarek olsun! Kalplerimiz yangın yeri de olsa Bayram bizim için umuttur, Filistin için umuttur, mazlumlar için umuttur, darda olanlar için umuttur, insanlık için umuttur. Kalplerimizdeki yangının söndüğü bayramlara erişmek duasıyla, nice güzel bayramlara!” dedi.